Pokaži Full Verziju : Treba mi mr.sax sempl za gem wk8
nevenastosic
01.02.2014, 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=6Za1DUoF-3Q
Koji od Mr.Sax Trio ti treba i koliko samplova po oktavi, kao i koliko Velocity zona si namislio da imas. Odradio bih ti to u .wav formatu sa sve Loopingom (koji ce WK8 da prepozna), a na tebi bi bilo da to uvedes u WK8 i poslazes. Svaki od samplova bi bio tako naznacen, da ces znati i koja je Root Note i kojem Velocity rangu pripada pojedini sampl. Imam ovdje u studiju par pripravnika koji ce to odraditi, sebi za vjezbu, a tebi za instrument.
Ne vidim razloga da se mucis i pravis to, kad to vec imas u setu koji se nalazi u downloadu ovdje i taj SAX ti se nalazi u drugoj grupi performanca na poziciji 5, samo sto se ne zove Mr.sax nego samo SAX...
Lijepi pozdravi!
Koji od Mr.Sax Trio ti treba i koliko samplova po oktavi, kao i koliko Velocity zona si namislio da imas. Odradio bih ti to u .wav formatu sa sve Loopingom (koji ce WK8 da prepozna), a na tebi bi bilo da to uvedes u WK8 i poslazes. Svaki od samplova bi bio tako naznacen, da ces znati i koja je Root Note i kojem Velocity rangu pripada pojedini sampl. Imam ovdje u studiju par pripravnika koji ce to odraditi, sebi za vjezbu, a tebi za instrument.
MOžeš li to i za tyros2 ...
A sto ne bi moglo, dobijas od mene svakako Wav ili Aif samplove, a ti ih stavi u sta hoces... ako bas moras taman i u Tyros 2. =))=))=))=))
jeste sad ruzno sto se i ja sad utrpavam,ali bi i meni trebao taj sempl za Tyros2 :D pa bi zamolio jednog od vas dvojice da to posle preusmeri i meni ako nije problem...
jeste sad ruzno...Ruzno, nego sta nego da je ruzno sto se utrpavas, nije te stid i sram... da ne lajem dalje... =))=))=))=)) Vi bi te samplove, a ne rekoste ni koji od Mr,Sax Trio saksofona, a ni koliko vam treba samplova po oktavi. Je l' treba da sanjam ili nagadjam ili... Kako da znam, koliko kvalitetno hocete to da imate (visii kvalitet = veci broj i veca duzina samplova = vece zauzece Sampling RAM-a). 'Ajd osmislite to, pa se javite, a ja cu da zrtvujem svoje studijske pauze za vase saksofone... i nemoj da bi se jos ko javio... ni mrtav pijan.
Pa taj sto je na snimku recimo .
I ne treba da bude previše mb i previše semplova ...
Treba to netko i da ubaci u sint :)
Znaš kako to ide bolje nego ja ...
Moje tambure koje su mi ok ,imaju 2637 kb .
To mi je najveci sempl koji koristim .
Napravi šta misliš da je ok,a onda to smanji :)
http://www.youtube.com/watch?v=fs1rk6M-n60
MOže li ovako nekako da bude na kraju ...
i ja sam isto tako mislio,ipak se ti najbolje u to razumes,i sam ces znati koliko treba da zauzme to,a da ima pristojan kvalitet...meni treba pristojno da zvuci,i da ne zauzima mnogo memorije ako je moguce ;)
nevenastosic
02.02.2014, 15:03
evo ovo fantasticno zvuci...ako moze tako bilo bi super...wav ili aiff format moze i krz.ali neznam ja to semplove po oktavi znam da i poredjam po oktavi ono A sempl stavim na A. G NA G i tako dalje koliko je potrebno... a ti kontakt 5. pa velocity niam bas najbolje upoznat kako treba to da se radi...help
a da ima pristojan kvalitet...
Pristojan kvalitet je veoma relativan pojam :)
Moram u jedan off : Ja ne bih mogao da pipnem da sviram sa ovolikim delay-em kao na ovo snimku sto je okacen u prvom postu... Uzas...Samo zatrpava :(
Pristojan kvalitet je veoma relativan pojam :)
hah bas tako,ali sa se nadam da ce to drug tanzit savseno razumeti(mada se plasim i da malo ne pretera sa kvalitetom) ;)
Bice onako kako mora biti da ispuni bar osnovni nivo kvaliteta, mada to kod Mr.Sax znaci malo vise samplova, a za efekte ste zaduzeni vi koji cete od tih samplova praviti Sound Programe, sa tim ja nemam ama bas nista.
bojanlook
14.04.2014, 11:23
U kpm setu se nalazi taj sax, u sidzijevom setu za pa80 ili..
http://www.yu-midi.org/forum/downloads.php?do=file&id=17371#axzz2yoL1ZtmE
bojanlook
14.04.2014, 21:49
hvala druye ali ja imam pa600 pa nemogu ovako ocitati sepler,ako ima negde gotov sepler tog saksa,jedino tako mogu ubaciti
nevenastosic
23.04.2014, 10:40
Nije los ali nije to taj sempl… probao sam sve moguce opcije i efekte ali ne izlazi kao ovaj na snimku to nije to.
Naravno da nece zvucati kao na snimku, ni priblizno.
Ucitao si multisempl sa jednim layer-om, lose loop-ovan, koji ne moze da se poredi sa 300mb semplova koji su koristeni na onom snimku.
nevenastosic
23.04.2014, 21:06
kako 300mb.sad me zbunjujes korg pa 80 pise odakle njemu tolika memorija...?ili pak je to nesto drugo...neznam.
Povezao je klavijaturu na racunar putem midi kabla. Ritam je iz snimljen iz klavijature, saksofon je sniman iz racunara, kontrolisan preko midi kabla. To je napisao i sam Sidzi, na jednom od ta dva klipa na YT.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.