Pokaži Full Verziju : Korg pa80 [pomoc]
Dobar dan,dobri ljudi. Sta se radi? :D
Ima li kakve sanse da se set ucita na korg pa80 i pritom da se izvadi floppy,a da set i dalje bude od koristi. Ili mora da je svo vreme floppy u klavijaturu??
Da li to moze da se uradi bez HDD-a,ili mora sa njim?
Hvala vam. :)
acakasper
30.01.2014, 11:49
mozes ucitati set i da posle toga izvadis flopi,set ce biti sacuvan u klavijaturi sve dok ne ucitas drugi set.
@SemkoO
Imas li ti uopste Flash Memory Card za PA80 ? Malo nespretno postavljas pitanje, pa imam utisak da je PA80 za tebe jos uvijek nepoznat instrument. Potrazi ovdje po forumu, garantujem da ces naci odgovore na sva pitanja u vezi sa PA80.
Pazi uskoro kupujem,samo sam u dilemi,da li se moze uraditi to ''Da ucitam set,i izvadim FD''
Jer ako ne moze,da znam da trazim sa HDD-om i Flash CARD-om. :D Hvala :D
I jos jedno pitanje,cim je tako da ucitam jedan set,pa kad ucitam drugi ovaj se obori,da li mogu na kompu sastavljati sam set,boje i ritmove iz 2-3 razlicita seta?
Mozes, mozes sve... ama bilo bi ipak dobro da nabavis Flash Card, pa bar onu od 8MB, jer inace... okani se corava posla.
Tranzit,mozes mi ovde napisati koji je to program gde sam spajam set,iz vise setova,uzimam stylove i boje?? I neke osnovne funkicije,ja imam onaj Style worker xl.
Aj napisi ako ti nije problem pa da vidim da uradim nesto kad se vratim iz skole. :D HVala :D
acakasper
30.01.2014, 12:37
kat2000 je za korg pa80.
Radi yu-midi obavjestajna sluzba kao Doxa, ama sta Doxa... k'o Singerica...=))=))=))=))
sale_band
30.01.2014, 14:33
Ma k'o svajcarski sir :D
Ne diraj te mi semku,vec pomozite ako znate i umijete:)Semko je mlad momcic kao i ja i treba mu pomoci ako za boga znate:lol:
Dodato:
Lako je vama iskusnima i starim lolama kad ste prosli svega i svacega a sta ce mo mi heheh
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.