Pokaži Full Verziju : Win7 problem sa update-om biosa
formula95
16.01.2014, 16:53
Updateovao sam bios na win7 x64 i sad pc nece da se pokrene. Upalim ga i on se ugasi posle 20ak sekundi. Karakteristike: procesor intel pentium dual core E5700 3ghz, gigabyte motherboard. Ako neko zna do cega je molim ga za pomoc.
Sent from my C1505 using Tapatalk
Bios se ne updatea na win 7 ako nisi znao. Update biosa se radi da ga se poboljsa i uklone mane a update se vrsi ili iz windowsa ili bootanjem s cd ili usb medija na kojem imas skinutu pravu up to date verziju pravog proizvodaca biosa koji se poklapa s tvojim. Takvi programi znaju upozoriti da guras krivi firmware pa lako obustavis sve na vrijeme. Ti si 99% upropastio svoju maticnu plocu. U nadi da nije tako,izvadi cmos bateriju i otkaci komp iz struje preko noci i ujutro vrati bateriju i struju pa probaj opet. Sretno.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
formula95
16.01.2014, 20:24
Uspeo sam, upravo tako kao sto ste rekli, izvadio bateriju i posle pola sata vratio i reinstalirao skroz windows, sad sve radi normalno. A to za update biosa znam, nasam sam bio pravu verziju, potpuno sam siguran jer sam proveravao i chipset i modele svega i svacega, a radio sam update jer mi je procesor nesto oslabio, pojma nemam zasto.
Ne dobijas na performansama ako upsateas bios.
Nista ne donosi update BIOS-a. :D
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Nije točno, ali točno je da ne doprinosi brzini (općenito) a da bude vidljivo.
Anyway, to treba raditi ako je stvarno potrebno i uz uvjet da znaš šta radiš jer u protivnom te znatiželja i pusta pamet dovedu u trgovinu gdje moraš kupovat ono šta si upropastio.
U nekim slucajevima ubrzava loadanje BIOS-a pri paljenju racunala :lol:
I to ne uvijek. :D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.