PDA

Pokaži Full Verziju : Pomoc oko repertoara za Novu Godinu u diskoteci


Deeda
09.12.2013, 22:22
Pozdrav svima ljudi,

Evo imam neki nazovi 'problem'..
Nego, dobio sam poziv u jednoj diskoteci u Prijedoru da sviram Novu Godinu. Sve sam dogovorio i sredio, e sada bi mi trebala jos vasa pomoc koliko toliko..

Trebao bih sastaviti neki repertoar, ali mi je mozak malo blokirao :( (nikad inace nisam svirao u diskoteci pa ce mi ovo biti prvo iskusenje, s obzirom da je diskoteka velikog kapaciteta,frka i zbrka u glavi :D ).

Znaci koje god pjesme da se sjetite,par pjesmi za pocetak svirke, neke novije ove sto su skoro izasle, mnogo bi mi znacilo i pomoglo,ne trazim sada da mi sastavite repertoar,nego samo mala pomoc oko pjesmi sto idu po diskotekama.

Gazda je inace rekao da ne idu te krajiske hvala Bogu :D , i juzni vetar slabo,Kemal i to nista..
Ako neko ima iskustva u diskoteci,neka napise ili ako ima repertoar neka postavi pa da nesto iskombinujem..

Trazi ove novije novokomponovane, kafanske, i zabavne, pa eto sta god da napisete bice mi od velike koristi.

Unapred se zahvaljujem. :)

EmirTotic
09.12.2013, 22:45
Noviteti od Tropico Band-a, od Cece, Adil, Aca Lukas (bukvalno svaka), pici Amadeuse, Lexington Band, sto vise disco fazon teraj, moderne rumbice, izaslo je mali milion pesama... Naravno ubacis posle malo Rock 'N' Roll, malo nekih seci vene pesama da preseces ponekad (samo pazi da ne preteras da ne smoris) i tako to. Ne moze niko to tacno da ti kaze, uvek zavisi od atmosfere, uglavnom samo pozitivno i napucaj dobar repertoar.

Imas i snimaka na youtube koliko hoces iz diskoteka, preslusaj, zapisuj, skidaj... To je diskoteka, nema stajanja, samo pozitivna atmosfera i przi. ;)

neconix
10.12.2013, 00:43
Samo brzo i bezveze.....;)

rolandx
10.12.2013, 01:43
Sve osim teških i sporih narodnjaka,... pa Nova Godina je... Samo rokaj ...znači Rock :D. Vec ti je kolega odgovorio. Pregledaj i ovde:

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25167&highlight=repertoar#axzz2n1XlwAqI

I dodao bih da Adil nije u modi ( pretukao je ženu) :D. Šta god da im sviraš neka bude veselo i samo veselo. Što se tiče rock i samo rock, nisam se šalio, nedavno sam i linkovao grupu koju na moju sramotu, nisam do sada čuo. Zovu se Rock Ko Fol.... Ritam gitara, bas gitara i bubnjevi. Sviraju sve, ali sve u rock fazonu. SVE. Njihov repertoar je takodje zanimljiv pa potraži na you tube. Idealna slika kako i prave narodnjake, čak i malo spore okrenuti u jedan žanr i samo vozi......