Pokaži Full Verziju : Yamaha PSR6700
Bucin Nikola
01.12.2013, 20:10
Uzeo sam oovaj aranzer kroz neki dug,ali ima neki problem,kada se upali na ekran ispise samo "yamaha portatone psr 6700" i tu ostane,dalje se nista ne desava...Bio sam prelemljavao neke kontakte na ploci,ali opet isto,ni da bekne....Da li neko zna sta dalje da gledam,da probam?
Reset?
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Ako je adapter ispravan, onda je stvar u samoj klavijaturi. Popravak je neisplativ, to je sigurno.
Sa (ne)stručnim prelemljavanjem si mogao štošta lošeg napraviti.
Bucin Nikola
02.12.2013, 07:45
radim inace elektroniku,imam svoj servis,i 100% je sve dobro prelemljeno,adapter nema,nego direktno napajanje iz mreze,a reset nisam probao,traazio sam po netu ali nista nisam nasao za taj model.
Pokušaj napraviti reset, drži C6 i upali klavijaturu.
Ako to ne pomogne, pokušaj sa hard testiranjem. Drži C1 i C6 i upali klavijaturu. Slika u prilogu.
Bucin Nikola
02.12.2013, 15:25
probao,zasvetle neke diode i nista,natpis stoj nista se ne desava.Da li je moguce da ima problem sa strujom neki?
Piše ti u tekstu koji sam stavio kao sliku o tim diodama i što znači kada neka svijetli ili ne.
Bucin Nikola
02.12.2013, 16:04
Znam,razumeo sam ja tebe,ali u opste ne pali te diode iz teksta,znaci kada upalim ostane slika na ekranu zamrznuta i tako stoji,nista se ne desava drugo niti reaguje na neke komande.
Dalje ne znam, staro je to preko 20 godina, sumnjam da bi ti i ovlašteni servis bio od pomoći ...
Bucin Nikola
02.12.2013, 16:43
pa zato sam hteo da se posavetujem sa nekim ovde,ako ima da se neko razume oko elektronike a da je imao slican problem...
Dodato:
cudo jedno od foruma,i ko zna nesto oko ovoga taj nece da pomogne...takvi smo ti mi srbi...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.