Pokaži Full Verziju : Motif ES i Kontakt
Sa Motif-a midi signal saljem obicnim midi kablom preko Presonus 22VSL u racunar. Kontakt ne ide preko host-a, otvorim ga ovako. Otvorim new instrument bank i njemu dodelim prvi midi kanal, zatim otvorim drugu banku instrumenata i njemu drugi... U Motifu podesim da mi zone1 bude prvi midi kanal, a zone2 drugi midi kanal. E sad nastaje problem, kada okrecem program change u Motifu za odredjenu zonu nista se ne desava, on i dalje stoji na prvoj boji koju sam dodelio/izabrao u instrument banci!
Koji je MSB i LSB za Kontakt? Da li ima to veze mozda?
Hvala unapred!
Nema veze. Kontakt ne poznaje MSB i LSB u njihovom pravom smislu. Pogledaj da ti nije filtriran Tx PCG u Motifu jer to bi mogao biti jedini razlog, posto tada Motif ne salje Program Change komande preko Midi Outa vani.
Stajkov samo slusaj traznita !!
@tranzit
Probacemo sutra. Napravicu i neke slike.
@branoy
Dule je moj drugar. Valjda vidis da nije njegov nalog ? :)
Ovo sa Duletom mi nije jasno, ama nema ni veze, znate valjda vas dvojica, pogledaj to sa filtriranjem midi komandi na Motifu, tu mora biti greska.
Problem je resen. Samo je potrebno da se sacuva perf sa unetom program change komandom, i sledeci put kada se pozove ta perf Motif salje program change. Mi smo ceo dan izgubili isprobavajuci svasta, i na kraju ispadne da je resenje prosto :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.