Pokaži Full Verziju : Gem Genesys PRO zamjena za PA1X PRO?
Nudi mi čovjek PA1X pro u zamjenu za Genesys-a, kako stvari stoje s korgom, dal je generalno bolja ili slabija klavijatura od Gema? Dal mogu u PA1x staviti set semplova iz Tritona LE??? Na taj način bih ubio dvije muhe jednim udarcem....
Dal je bolji Korg od Gema,u to necu da zalazim,ali sto se tice semplova,mozes da stavis te iste semplove u Pa1x kao one sto imas u Tritonu.
Mozes iz Le-a ucitati semplove,i odraditi dobre boje. Sto se tice Gem-a,razlike izmedju njega i Pa1xpro ne znam :) Imas na Pa1xpro 32 MB Ram-a a mozes i da prosiris. :)
NordX
A gem je deklariran na 64mb ali je to zapravo 8mb jer ostalo potroše njegove boje koje su napravljene iz semplova :( tako da mi je 32mb iskoristivih super...
Sta imas jos od instrumenata ? Vidim neke tri klavijature na tvom avataru ali ne mogu da prepoznam sta je sve na onom stalku.
G70, Triton LE i Genesys su gore.... Le otpada, nabavio sam Fantom X7 tako da ću ubuduće imati G70, PA1X PRO i Fantom X7
Dogovorio sam zamjenu GEM-a za PA s čovjekom i riješit ću to ovih dana
Jedino mi nije jasno zasto drzis dva aranzera. Treba da znas da su, u sustini, soundi sa ranzera prilicno inferiorni u odnosu na Workstatione. Mozda je trebalo sasvim drugacije uraditi. Zadrzati samo jedan aranzer i Fantom X7, a nabaviti zu sve to, Roland Integru 7 (ako vec hoces iskljucivo hardversko rjesenje). Integra 7 bi u tom slucaju mogla da ti posluzi i kao solo instrument a istovremeno i da svira sve ili samo poneke Style trake pojedinih ritmova. Mozda ipak razmislis i o takvom rjesenju.
Razmišljao sam o tome i još uvijek razmišljam ali ću vjerojatno sad uzeti još PA1X i onda se skupa na pazar i spakirati neki noviji ketron, ostavit Fantoma i priključit im Integru. Žao mi je G70 a nemogu mu naći dostojnu zamjenu... PA3X me vuče ali nije mi to to....PA1 mi je samo usputna stanica i dobra ponuda za GEM-a jer ga je lakše prodat od GEM-a
Zato si onda uopste zapeo da se oslobodis G-70 kada ti je toliko stalo do njega ?
Star je, fale mu mnoge nove stvari koje imaju danas daleko jeftiniji aranžeri...
Onda ni PA1X nece biti bas najbolji izbor. I on je odprilike isto godiste.
Znam ali kad budem sve pazario lakše se proda od Genesys-a kako god okreneš a to će biti uskoro
Ajd', kad ti kazes. Ne bi ti ni sa Genesysom lose prosao u citavoj transakciji al' ako mislis da ce tako lakse i bolje ici... udri.
Postovani gosp. Tranzit, obracam se posebno Vama i molim Vas za savjet. Naime, vrlo Vas cijenim kao iskusnog i veoma strucnog kolegu, pa mi u tom kontekstu i treba Vasa pomoc. Sviram sam u troclanom (pjevac, pjevacica) bendu, ponekada mi se prikljuci i harmonika, vecinom svadbe cca.300osoba. Do sada sam koristio uvijek dvije klavijature jedna aranzer a druga solo. Godina tragam uzaludno za boljim tonom "aranzera" sa kojim nikada u sustini nisam bio zadovoljan a imao sam sve cjenjenije klavijature od tyrosa1,2,3,4, preko rolanda g70, e80 i gw8 do korga pa3x. Uvijek mi je uz silna stimanja i nastimavanja kao i razlicite setove zvuk bio daleko daleko od live benda (sve zamuljano i ne transparentno, narocito bas)... Mozda je i do mog uha, neznam ali Vas molim za misljenje o integri 7 koja bi obavljala veliki dio aranzerskog posla i mozda korgu pa600 kao kontroleru, sa zeljom da neke njegove boje koristim za solo. Usput da napomenem od razglasa imam presonus 16/4/2 i KV2 ex10 sa basom 12.2....Hvala lijepa i veliki pozdrav...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.