Pokaži Full Verziju : Powermate 1 ili Powemate 2
Zanima me da li ima nekih bitnih razlika osim sto je dvojka novija. Koliko su slicne sto se snage tice
Ja sam probao i jedan i drugi, jedinica mi djeluje solidnije napravljena.... nisam kupio nijedan od njih, kupio sam za te novce (koliko košta rabljeni) radije novi novcati LD 2x800 16 kanalni, prezadovoljan sam
gogspa80
05.09.2013, 22:33
Imam powermate 1000 - 1, radio sam i na dvojci, osjeti se da je dvojka snaznija, efekti mislim da su isti, a i zvuk... dvojka ima za svaki kanal mute, jedinica nema, na jedinici se phantom power pali za sve kanale na jednome dgumetu dok na dvojci mozes upaliti fantom na 4 kanala, a na ostalim da ne bude upaljen... ako kupujes, moj glas ide za dvojku. ;)
nesaband
05.09.2013, 22:35
Izvinjavam se za off @VA7 gde moze da se nabavi taj LD power mikser i gde moze da se cuje.
Inaci razlika je izmedju PM 1000 keca i dvojke koliko ja znam u snazi kec je 2 puta 500 a dvojka 2 puta 700 W.
Dvojka ima jos i mute tastere po kanalu a kec to nema.
Ja imam PM 1000 keca i zadovoljan sam kako on radi.
Radio sam vise puta i na PM 1000 II i osetna je razlika u snazi izmedju ova dva slicna miksera.Sto se tice efekata sve je isto na obe.
Ja imam Powermate 2. Meni nikada nista nije jos falilo na njoj efekti radi fino.Snage ima dovoljno za neki manji prostor da dobro radi.:)
http://avscorp.com.ph/products-nav-ld/58-lax-series/200-ld-pm-16-2
Ja imam prvu generaciju deklariranu na 2x800w koja se radila u Allen Heathu, mixer je potuno jednak Allenima
Kolege hvala na odgovorima,ja hocu da kupim dvojku,ali me jedan drugar ubedjivao da je to isto sto i kec,pa sam cisto hteo da proverim. I ja sam predpostavio da razlike ipak ima. Hvala vam svima jos jednom
http://avscorp.com.ph/products-nav-ld/58-lax-series/200-ld-pm-16-2
Ja imam prvu generaciju deklariranu na 2x800w koja se radila u Allen Heathu, mixer je potuno jednak Allenima
gdje nadje podatak da je taj mixer 2x800w
nesaband
14.09.2013, 23:20
@VA7 nisi mi odgovorio na pitanje :confused:
gdje nadje podatak da je taj mixer 2x800w
Na samom mixeru a kad sam ga otvarao sam utvrdio da ima jedan tranzistor više po svakoj strani od novijih koji su deklarirani na 2x700W...Mislim da ih je kod mene 7 a na novijima 6...nisam siguran više...
Dodato:
@VA7 nisi mi odgovorio na pitanje :confused:
Kod nas ga je imao musicshop.hr
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.