Pokaži Full Verziju : Kako ubaciti operativni sistem na PA 800 ?
Kako ubaciti operativni sistem na PA 800 ? :)
Skines sa Sajta od korg opratvni sistem stavis na usb flash.I kad ugasis pa800 stisni dugme intro i drzis dok ne povuce sa usb flas i izaberes operatvni sistem traje malo dok sve odradi posle toga na isti nacin u pises resoure kad zavrsi pise da se ugasi klavijatura posle toga upalis je onda ce da ti se pojavi na ekranu neka strelica u coskovima tu ces da stines u sva 4 coska posle toga sje zavrseno.Nadam se da si razumeo postupak.
A je li se sve izbrise sa klavijature ili ? I je li mora operativni sistem biti sam na stiku ili nemora? :confused:
Da sve se brise.A mora da bude na stik da bi mogo da povuce oprativni sistem.
Ovako ces ubacit novi OS.
Kopiraj novi OS folder na USB stik i bacis u klavijaturu.
Izgasi Klavijaturu.
Stisni i drzi Intro1 i upali klavijaturu,dok ti nedodze slika na ekran,onda mozes da pustis Intro 1.
Onda trazis gde ti je novi OS, mora da pise nesto sa Pa800-os-pkg,
kad nadzes to onda idi na Select i posle samo na OK.
Za Resource ovako:
Kopiras isto folder na USB stik,
pa onda Media>Utility>Full Resource Restore
onda trazis onaj folder sa BKP i Select.
Sve sam tako uradio ali ponovo mi nema te nove opcije u globalu sto tamo pise da ima na ovom novom sistemu :/:confused:
Ova opcija u globalu sto treba da ugasi klavijaturu poslije nekoga vremena mirovanja(kada nista nediramo na njoj)
shure840
06.09.2013, 17:14
Ako si sve tacno odradio.Onda posle recourse san ugasis klavijaturu i uplais je opet o da ti se pojavi na ekranu kao krstic u sredini kad njega stisnes obda on ide u sva cetri coska i tamo isto stisnes u svako cose na taj krstic.Posle toga je klavijatura kao nova opet.
Amater_svirac
06.09.2013, 17:18
Instalacija operativnog sistema ne brise sve sa klavijature, samo update-uje OS, svi setovi koje si sam ubacio-kreirao, ostace tamo gde jesu, barem su kod mene ostali.
Ako si kao novu opciju mislio na dugme koje ti omogucava da klavijaturu stavis u stand-by mode, na web site-u kaze da je to samo kod novijih korg-ova, tacnije od serijskog broja XXXXX (navedeno na site-u, zaboravio sam koji je u pitanju) pa nadalje. Kod starijih se samo dodaje opcija da se klavijatura iskljuci posle nekog vremena nekoriscenja (2h ako se ne varam).
Ahamm.Uspjeo sam ja ubaciti taj operativni sistem. Hvala vam na informacijama
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.