Pokaži Full Verziju : Ceca 2013 - ritmovi
Zdravo drugari. Treba mi namenskih ritmova za Cecin novi album i uglavnom bi bile poželjne pesme - Ime i Prezime, Vidimo se daso, Dobro sam prošla. Jasno mi je da se sve može odsvirati i na približnim ritmovima ali, voleo bih da to bude što približnije. Foršpili su neću reći smešni, ne bi bilo loše da ih ima u intru ali i nemora. Ukoliko je neko od kolega napravio, bio bih mu veoma zahvalan. Naravno za sve ostalo ( u vezi sa Pa600 ) stojim na raspolaganju.
I ja ovo trazim,poziv turbulentno,hocu da budem luda,cuo sam da njih dosta to ima na pa3
DA da da... i to takođe dolazi u obzir. Ako u međuvremenu dođem do nečega stavljam u download i linkujem ,... a do tada , čekaćemo 8->
Ime i Prezime - pregledaj u 16beat
Vidimo se daso - kod mene u pa1x ima slican faricki u latin ritmova samo zamenis akustican bubanj sa ovim dance
Dobro sam prošla - pregledaj u 16beat
turbulentno - techno/house ima slicno nesto garant
hocu da budem luda - rumba obicna smanjis kontra cinelu skroz zamenis sa dance bubnjem kontra steel gitara i opal :D
p.s. snadjite se malo precackajte klavijature :)
Da raskinem sa njom moze da zavrsi posao namenski od Tako mlada... Inace ako hocete originale,mora da se pravi ;)
<embed src="https://app.box.com/embed/g6uvwxk0n3c6v01.swf" width="466" height="400" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"> evo druze juce sam ga otkucao :)
Lepo odrađeno, nema šta. Još samo da otkuckaš i ostale i okačiš u download :D a ja ti u ime svih nas unapred zahvaljujem ;)
imam uradjena jos 2 -poziv,ime i prezime koji nisu original ali jako lepo zvuce
Todore, mnogo mi se svidja ova gitara na intru, da li imas tu gitaru u KMP ili u Wav. Hvala
Nema ovde intro druze ovo na pocetku je prva varijacija,a mislis li na ritam gitaru ili na ovu solo?
Verovao ili ne ovo je fabrika sa pa600 :)
Ajmo ljudi je li neko doakao ovim ritmovima. Ima li ih u download ( ALI da su radjeni sa ROM bojama , nikako sa RAM...) Našao sam nešto ovde ali izlomih se da preuredim iz koje varijacije koju boju da hvata pa iz prelaza i to mu dodje za prvu pomoć. Znam da bez muke nema nauke, ali bih voleo da to bude oki doki.
irenas18
02.12.2013, 13:28
Postavio sam ja nesto,kucano na pa1x pro,probaj msm da ce ti se svideti,samo malo sredi trake posto ima lupova na perkusijama itd...
Jel ima neko ove ritmove za pa80??
VUNIMRAV
02.10.2014, 14:11
Ima li dobar znalac pa da iskonvertuje(za yamahu)ili vrati u midi fajl ove ritmove,ja ne znam a nemam te fajlove da sam napravim.hvala!!
http://www.yu-midi.org/forum/downloads.php?do=file&id=17268#axzz3EzLFhm88
Dodato:
snasao sam se,nasao fajloce,iseckao,doterao i iza nedelje cu ih podeliti sa Yamahistima koji ih nemaju. :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.