Pokaži Full Verziju : KORG Pa2xpro 700$ nov dal je ovo moguce?
Na vise oglasa sam video ovakav oglas
FOR SALE korg pa2xpro 76-key arranger keyboard………..$700 (http://www.mojzrenjanin.com/oglasi/for-sale-korg-pa2xpro-76-key-arranger-keyboard-700/)
i prosto ne mogu da verujem da je to istina,da li neko ima pojma o ovome?
to su isti likovi koji su drzali sajt jedan koji je tako "prodavao" aranzere i telefone... nemoj da kupujes, trazice da platis unapred i nece ti nista stici...
Ako sam pogresio mesto za ovo pitanje izvinjavam se administratorima.
citao sam na netu oni su drzali sajt tech treck i iste cene su bile sad gledam. posle sam gledao komentare na yahoo, njih 20 se zalilo da su narucili i nije stiglo, nemoj da se zezas :)
Razradio covjek pravo posao,jos malo i mocice prodavnicu otvoriti kako mu posao cvjeta:lol:
Znaci dosli su i do Balkana, malo im sto rade lakovjerne Germane pa probaju i na Balkanu. Nemoj da bi se neko ni u snu zeznuo da naruci, odnosno plati bilo sta od ovakvih kriminalaca. Po njemackim medijima je bilo opsirnih priloga o ovim i slicnim prevarantima. Jasno mi je i zasto pokusavaju na Balkanu jer to je vrlo pogodno podrucje radi slabe platezne moci, pa se ova bratija nada da se ljudi hvataju za slamku i budu odusevljeni "fenomenalnim dealom" te vrlo lako padaju na ovakve radnje.
Zamisli prodaju iPhone4 onda kad je izasao po fabrickoj ceni od 200$...
A Korg Pa2x novi 700$, uopste nisu sumnjivi, a najgore je sto im niko ne staje na put vec godinama. Oni ja mislim od 2010. godine ovakve stvari rade i nikom nista
nikadvisekorg
01.07.2013, 07:40
da ti dam da mi donoseš jedno 10 komada da imam.... mi se ubismo po zap Evropi da nađemo polovne po 1500-1600 da bi ovde izašle na 1700-1800 a vidi ovog misli da klavijature rastu na drvetu... :D e moj sinak nisi ti za muzikanta kad na "padaš" na ovakvu glupost......
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
acakasper
01.07.2013, 13:33
auuu cega se dosetili.Svakom bi ovo bilo sumljivo,gde danas ima da se kupi nesto sto vredi npr 1400e a nadjes za 700e,duplo jeftinije to nema nigde,razlika je mozda do 100e pa i to je sumljivo treba se proveriti.sve sto vidite da je jeftinije 200e nego obicno znajte da je prevara.
Kolega NIKADVISEKORG,nisam ja glup pa da porucim ja sam samo pitao da li neko ima pojma o cemu se radi ovde.Hvala svim kolegama na razotkrivanju ovih prevaranata.
nikadvisekorg
01.07.2013, 23:26
to si ti rekao, ja sam stavio smajli u tekst da vidiš da se zezam :D
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.