Pokaži Full Verziju : Editor Macintosh
Pointlessly
23.06.2013, 21:20
Dobro vece..
Dali ima nekih Editor s kojim mogu da napramim svoj Set na mom Korg TRu preko USB Kabel..
pozz
a sto ne bi pravio direkt na korgu? msm ne vidim razlog klikanja na nekom nedovrsenom neorginalnom editoru, a sve nadomak ruke ti u korgu tr, ubacis semplove i pravi programe i cobmbi, ja nikad nisam pravio na kompu a imam triton edit pro za windows. nema sanse, treba mi po sata dok tamo nesto skontam
Ti si izgleda prvi kome je lakse da radi na displayu od 4" nego na 15", 17"... ili 22". Cudno !!!
@Pointlessly
Imas Midi Quest za MAC OS, kao ubjedljivo najkompleksniji editor i ne samo za Korg instrumente.
ja sam covek live!! odma na licu mesta, nema sanse da trosim vreme na spajanje kablova, podesavanje programa , i klikanje misom po istom, ,, kad su klavijature u pitanju nista osim cistog dodira sa njom!! hahaha
Imas ti pravo da se mucis, niko ne moze da ti ga ospori.
Pointlessly
07.07.2013, 19:49
A postoj za Macintosh nesto kao awave da mogu aiff semplove da konvertiram u kmp namprimer?
Pozz
Sample Robot 4 Pro moze da importuje wav i aif a da exportuje postavljeni .kmp multisample. Nisam siguran da li ce taj .kmp biti kompatibilan sa tvojim TRom jer sam exportovao samo .kmp za Kronos.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.