Pokaži Full Verziju : Wav u Auodio
nesaband
16.06.2013, 13:06
Da li ima neki konverter da je free da moze da se Wav konvertuje u Audio format?
Recimo imam neke pesme koje zelim da narezem na CD i zelim da budu u audio formatu.
Imas na primjer, vrlo dobar CDBurnerXP.
http://cdburnerxp.se/de/home
nesaband
16.06.2013, 14:04
znaci kada u ovom programu narezem wav file on ce moci da se slusa na obicnom CD uredjaju?
sale_band
16.06.2013, 14:38
:confused:
zdravo neso prijatelju...
... i "Nero" moze odma da ti to sredi :
1. otvoris Nero
2. izaberes Nero Burning ROM, otvori ti se kartica New kompilation
3. izaberes "Audio CD" i ti ondak povuces te wav koje zelis da narezes i to je to.
A to Djole ne citas sta Nesa pita... free program.
nesaband
16.06.2013, 14:59
=)),e slato si me nasmejao.@gjoko,hvala na informaciji,ali ne zelim Nero jer mi sistem na laptopu treba da bude sto manje opterecen jer mi treba za audio produkciju a Nero je priznaces jako veliki program i jede dosta memorije na kompu i kad ga ne koristim.
Dodato:
tema moze da ide i LOCK sto se mene tice.
da u pravu si al predpostavljao sam da ga ima a ako ga nema tu smo...
Ima Neso i za to lijeka, jednostavno prilikom instalacije odaberi Custom instalaciju i deaktiviraj sve komponente koje ne zelis da budu instalirane. U sustini ostavis samo Nero Burning, sve ostalo van. U tom slucaju nece da kaki po sistemu.
Djole, znam da imas najbolje namjere, ama nemoj da pisemo o tim "narodnim" verzijama programa na forumu. Nikad ne znas ko cita sve ovo, a citaju i dobri i zlobni.
Ako hoces prodacu ti ja svog Neru:lol:
nesaband
16.06.2013, 15:07
Je to ona "Nera" sredstvo za mrsavljenje,=)),hvala ne treba :lol:
Ma nije pravog Neru burning tolsa:lol:
nesaband
16.06.2013, 15:12
E druze na sta ti bacas pare po toj Njemackoj,=))
Za te pare si mogao da kupis jedan solidan mikrofon ako ne i nesto vise.
da prijatelju , zato sam i bio kratak ...
valjda i jasan.
Ne boj se ti za to ne bacam ja tako lako pare na te stvari,prije kupim sebi koju pivkaru kad zapne hehehe
Ama jesi ti bio nama jasan ali ako si nama, isto tako si i "onima". 'Ajd, nije sad vise ni bitno.
jel ne vidis da cutim..:lol:
'Ajd onda da se zajedno posteno izcutimo k'o ljudi. :lol::lol::lol::lol:
Zar nije najjednostavnije preko Windows Media Player-a napraviti audio CD? :confused:
Ja sam preko njega napravio preko stotinak audio cd-ova i sasvim solidno radi, a i besplatan je.
Odes u Burning, dodas listu pesama koji zelis da rezes i Burn! Automatski kreira audio cd.
Naravno da je najednostavnije ali WMP nema izvjesne toolove koji mogu biti potrebni kada je u pitanju Audio CD.
To da. Al dobro, zavisi za koji stepen profesionalnosti je kolegi potrebno. Meni je bilo zgodno, jer na brzinu odradim CD i bio sam zadovoljan, besplatan i prost program. Svakako da moze i bolje preko nekih koji nisu free:D
nesaband
16.06.2013, 21:43
Ma OK ljudi,znam ja za sve te kombinacije ali sam samo hteo i dobio informaciju koji je program free za to sto meni treba.Nemojte da mislite da sam tolika neznalica.
Ama, momci se samo ponekad malo zanesu Neso... dobra su to djeca.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.