Pokaži Full Verziju : Pa 500 efekat u ritmu
Pozdrav svima
Imam problem sa nekim efektom u ritmu na korgu pa 500 - Desava se to da se bas linija postepeno utisava i pojacava a tako i kontra stim sto kontra jos menja - ide nalevi i desni kanal
Dali neko zna sta treba da se iskljuci od efekata ili sta je to vec ukljuceno
Hvala
Za "samostalnio" stisavanje bassa moze jedino biti kriv kompresor koji je nesretno podesen a za to setanje "kontre" moze jedino biti odgovoran nekakav Panner ili slican efekat. U svakom slucaju provjeri na tom ritmu (odnosno performansi) sta je prisutno od efekata uopste. Da li ti se to javlja samo na odredjenim ritmovima ili na svima generalno ?
Samo jedan ritam - grece - odlican mi je za pesmu kosava od Zorice B.
Dodato:
Evo tacnije - kada udjem u record idem u menu pa style element track control - e tu vidim iznad expresion ima expr. monitor e kada pocne da na odredjenim delovima u ritmu da utisava i menja panoramu na L i R tu tacno vidim - oznaci na kojoj traci krene promena e kako to da iskljucim da je sve jednako
Idi u Record edit. Menu - Style edit pa Delete.
Event postavi da bude Ctrl.
Stisnes Execute i tako obrises sve kontrolere sa trake.
Poprilicno sam siguran da sve te zajebancije koje imas su zbog midi control evente koje imas na trake.
Tako je Ace, nisu kod tebe sstipa nikakvi efekti u pitanju vec samo midi kontrole. Obrati paznju na midi CC7 ili CC11 (kod stisavanja tog bassa) i na midi CC10 (kod setanja te gitare po panorami).
Hvala na pomoci
Kolega Tranzit tvoj predlog je bio uspesan
Evo resenja ako nekom zatreba
record-menu. style edit- delete-track all-event od cc7 do cc12 execute i tako za svaku variaciju posebno
pozzzzz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.