PDA

Pokaži Full Verziju : Kopiranje seta na pa 800

dedicddamir
04.04.2013, 10:07
Pozz još jednom. Na koji način da kopiram set sa klavijature pa 800 na usb. Nisam pronašao ništa na ovu temu. Još jednom kažem da sam nov i da sam skoro kupio klavijature pa se slabo snalazim.
Postovano sa mobilnog uređaja

asanjtunje
04.04.2013, 19:49
Pa jarane ides na medija-Speichern-zaokruzis sve od globala do style(sound,Performans znaci sve i imenujes to sto hoces da snimis (ne zaboravi da oznacis da to hoces na USB snimiti,pritisni dugme gdje je HD,tu ti je u pod menü-u USB i onda ok to je to vozi

dedicddamir
05.04.2013, 08:28
Pa jarane ides na medija-Speichern-zaokruzis sve od globala do style(sound,Performans znaci sve i imenujes to sto hoces da snimis (ne zaboravi da oznacis da to hoces na USB snimiti,pritisni dugme gdje je HD,tu ti je u pod menü-u USB i onda ok to je to vozi
Dodato:
Aj probat ću. Ili kako da snimim kompletno stanje klavijature u slučaju da se desi nešto neželjeno. Back up ili tako nešto.

asanjtunje
05.04.2013, 22:51
Beckup napravis ovako
ides na utiliti -beckup-onda izaberi ono srednje od tri verzije-ok-das mu ime i ok sacekas da odradi jedno 3-5 min i to je to
kasnije kad hoces da to sve pozoves -opet utiliti-beckup- i onda izaberi ono skroz dole od svae tri opcije i dodje ti sve komplet sto si snimio
vozdrica

dedicddamir
06.04.2013, 13:13
Hvata kolega

salelive
19.06.2013, 01:49
druze moj prvo ubacis USB taster Media,klik na Save,obiljeziz ALL,i ponudice ti opciju New SET klik na to ponudice ti opciju da dodjelis naziv tog seta-ja stavljam datum,mjesec i god.da imam evidenciju koji mi je najnoviji set, i ok,i kad ti ponudi prozor sa 8 kvadratica koliko se secam,moraju biti kvacice na svakom i ok,i tad ces imati set sa sinta na USB-u sa svim favoritima,userima,bojama,semplovima,performansama itd. pozdrav