Pokaži Full Verziju : Menjanje dirki pa500
Da li neko zna gde mogu da menjam pojedine dirke, svirao sam neku rok psihodeliju pa sam u transu malo olabavio neke dirke
Zamisli, u servisu za klavijature. Inače ne mogu pojedine dirke već moraš da kupiš po oktavu bijelih ili crnih izliveno iz komada.
Da li neko zna gde mogu da menjam pojedine dirke, svirao sam neku rok psihodeliju pa sam u transu malo olabavio neke dirke
Baš me zanima šta si mislio pod ,,olabavio" i kako je to moguce na dirkama koje su spojene gotovo više od jedne oktave u jednoj celini... ,,neke" da olabaviš ? Psihodelija na Pa500 ? 8->
A koliko to košta sa zamenom?
Da zamisli psihodelija, napraviš dobre boje za to sa efektima dok bubnjar svira neki dobar ritam i ritam gitara cepa wah i onda ti na klavijaturi sviraš ludu harmoniju i izdrkaš dirke jer sviraš glide prejako i predugo, eto sada razumeš pa nema razloga da postavljaš takva pitanja
Dodato:
Baš me zanima šta si mislio pod ,,olabavio" i kako je to moguce na dirkama koje su spojene gotovo više od jedne oktave u jednoj celini... ,,neke" da olabaviš ?
Ako te baš zanima bani do subotice pa ću ti pokazati kako su se E i F olabavile skroz a druge su normalne
i izdrkaš dirke ...
Odgovor si dobio u predhodnom postu i nema razloga za vulgarnošću. Za muzički pravac kojim se toi baviš nisam čuo i lepo sam ti postavio pitanje koje nije glupo. Gluplje je to što klavijaturu koristiš upravo za takvu vrstu muzike, meni nepoznatu a onda tražiš pomoć po forumima zbog ludih harmonija.... Odgovor si dobio a delove potraži u ovlašćenim muzičkim servisima ili oglasima.
Na forumu ove klase, trebao bi biti malo pristojniji... Pročitaj pravilnik.
Pozz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.