Pokaži Full Verziju : Crna mamba
aleksandar031
11.03.2013, 16:43
http://www.youtube.com/watch?v=psf31lfkZ2E&feature=youtu.be
Uzivajte :D
mladenkom
11.03.2013, 16:48
Ojha! Nisam izdrzao do refrena prve pesme
Tugo moja nazalost ima toga na kilo koj poima nemaju ali i ovaj sto svira tiha jeza
koga je prevario da zna da svira a jos pevanje terce vauuuuuuuuuuuuuu
E, ulepšao si mi veče... Veselooooooooo!
Sto 'no kazu u komentarima, gosti gledaju i ne vjeruju :D
dalibor jarmina
11.03.2013, 19:04
jel to "klavijaturista" ima PA3x?
mladenkom
11.03.2013, 19:08
Kad je krenuo prvi forspil ja reko' mali mrav,kad ono ne lezi vraze,oluja
Postovano sa mobilnog uređaja
http://www.youtube.com/watch?v=2NCJnI85cJM
E, ovo je već mnogo bolje...=))
Ima terca,ima sve...:lol:
matejas87
11.03.2013, 19:57
A sto je najbolje covek brise znoj prebrzo solira ili ga znoj probijo sto nezna koj ce akord da svira heheheh=))=))=))=))
kuku ocu kuku majko! ja prosto ne verujem.... e pa ljudi koji su pocetnici neka im ovo bude dobar nitro da uce da sviraju i pevaju jer od ovoga tesko ko moze da bude gori... :lol:
Brate pa ova prava za vasare kod nas kao nekad ona Trofrtaljka sto je bila zaboravio sam joj ime hehehehehe
aleksandar031
11.03.2013, 22:15
Mica Trofrtaljka:D
Tako je Aleksandre hehehehehe
Brate pa ova prava za vasare kod nas kao nekad ona Trofrtaljka sto je bila zaboravio sam joj ime hehehehehe
Mos mislit sto si joj zaboravio ime :)
Postovano sa mobilnog uređaja
Nije Mica Trofrtaljka za vasar, ona je de-facto umjetnik, shvacate? :D
djukapfc
12.03.2013, 01:31
Ko li placa ovakvu muziku da mi je znati.
I ovakvi ljudi imaju status umjetnika... A koliko jos ima ovakvih pacijenata. Da kosu počupaš s glave. :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Ja još sviram kući jer nisam siguran u sebe, ali kad vidim ovaj ceo ,,bend" shvatam da baš kasnim :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2
Ne znam za vas, ali ja bi da znam da ima ovakva muzika dosao u tu kafanu i pio cijelu noc, nekako sto bi mostarci rekli radi "ciganluka" :D
http://www.youtube.com/watch?v=uhs1ndRR2Es
Kad je vec otvorena tema,da cujete i ove tehnicare.
Oni su vec legendarni na forumu odavno.
Ne znam za vas, ali ja bi da znam da ima ovakva muzika dosao u tu kafanu i pio cijelu noc, nekako sto bi mostarci rekli radi "ciganluka" :D
Pa ne bi samo ti, svako bi morao da pije da bi mogao da izadje iz kafane normalan. Normalan i pijan bolje nego trezan sa posledicama po mentalno zdravlje.
A sto se tice ove Karizme, ja ipak mislim da je ovo neka zajebancija, tesko je da poverujem da je ovo ozbiljan orkestar!
Ja trijezan ne bi ni ulazio u kafanu... :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Kod ove "karisma" druzine jedino bubnjar povremeno ubode nesto nalik sviranju,ove ostale kao i one sa pocetka mislim da nema svrhe komentarisati...
Nisam Kosmajac,ni Cortan,ni slicni,ali za ove sam Mozart na kvadrat,kad ovo cujem jednostavno se u isto vreme i nasmejem i iznerviram,jer ovakvih ima gomila,i samo kvare posao muzicarim koji znaju nesto...Mene bi na njihovom mestu bilo sramota i da kazem da sviram nesto a kamoli da odem u kafanu i radim...:mad:
Karizma je ozbiljan bend, ovo je bila samo zajebancija. Čini mi se da je već bilo na forumu...
Znam za Karizmu uglavnom sviraju zabavno,rock,strano itd... A ovo sto sam cuo ne znam sta je...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.