Pokaži Full Verziju : Korg Pa500 - mijesa akorde
Pozdrav svima ..
ovakva je situacija, u klavijaturi mi je Dynamix set, medjutim kad sviram akorde u obrtaju npr a-mol ( e-a-c) na klavijaturi mi pokazuje E/A , i tako svaki akord koji je odsviran u obrtaju .. Da li postoji mogucnost da se moze nastimati u postavkama da normalno svira obrtaje ?
GOKOARSOV33
20.11.2012, 08:15
Pozdrav svima ..
ovakva je situacija, u klavijaturi mi je Dynamix set, medjutim kad sviram akorde u obrtaju npr a-mol ( e-a-c) na klavijaturi mi pokazuje E/A , i tako svaki akord koji je odsviran u obrtaju .. Da li postoji mogucnost da se moze nastimati u postavkama da normalno svira obrtaje ?
Proveri podesavanju u GLOBALU kako ti je namesteno dali je FINGER 1 ILI STA JE postavi na FINGER 3 i snimi global i onda probaj.pozzdravv
Ne pomaze mu ni finger 3 nazalost :/ sve sam moguce probao :(
na rolandu se to desava kada je ukljucen bass inversion,proveri da nema to negde da se namesti
Pozdrav kolega,nisam te baš dobro shvatio ali evo pokušatču da ti pomognem trebalo bi da je ovako:izabereš style >meny>style controls>kbdrng Wrap>i tu imaš trake od drum do acc5.
pozdrav.
Mrkocha je u pravu. Opcija se nalazi u split opcijama. Ode se na glavni ekran, pa u donjem desnom uglu je tab "split" pa se na tom tabu isključi bass inversion. Toliko.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.