Pokaži Full Verziju : kvar na harmonici
poz.odradio svirku i sve ok ,slijedecu svirku se cuje ton non stop kao da je ostao neki zaglavljen ili je neka prasina usla u tonove.cuje se na par registara .u pitanju je dalapa org. dali je mijeh lijepljen smijem li je rastaviti ,tj hocu li imati problema pri sastavljanju.poz
nesaband
11.11.2012, 21:07
odlepila ti se kozica sa tona,treba da otvoris harmoniku i da zalepis tu kozicu ili ako nisi vican odnesi kod majstora.Samo od sebe se nece popraviti.
fjakovlj
11.11.2012, 21:08
prvo skini poklopac sa prednje strane pa pogledaj da se nije skinula klapna sa tipke
Nosi kod Nusreta na Ilidzu, nemoj prckat nista, ja imam broj od njega ako ti treba javi se preko pp ;)
shtimerserviser
11.11.2012, 21:25
Da se umesham i ja. Poshto ti je ORGANTONE, probaj prvo na Basson register dali svira sama. Ukoliko svira, mora da se raznize klavijatura do te dirke. Ukoliko svira od Soprana-Klarinet, Violin, Muset i dr. mozesh sam da sredish to na gornju klapnu/imash pristup/.Pozz.
na bason radi normalno ne svira nista u medjuvremenu rastavih ,ispao iz voska trenutno se lemilica grije i varim to
Bolje da si odneo kod majstora harmonika je opipljiv istrument,pazi da nezeznes nesto.
i jedan jezicak se podvukao pa sam ga vratio .nemam sta zeznut ne rastavljam puno haha
Dodato:
plus tipka se malo iskrivila i vratio je ,sve radi opet hvala svima pozdrav
Ok nema greske ali vece stvari obavezno kod majstora dane ispadne skuplje pile nego tepsija
pozdrav.
naravno kod majstora,sreca pa su bile sitnice ,ali 3 sitnice
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.