Pokaži Full Verziju : Ritmovi PSR Serija
nemanja 1982
06.11.2012, 19:54
Pozdrav svima. Moj prijatelj je juce kupio PSR 2100,ali nema nista u njemu. ja imam neki set od psr1000,da li to se odgovara,ritmovi,boje i valjda one registracije? ako ne,od koje yamahe odgovoara kompletan set,ili ritmovi? I kako se ucitava ceo set?
hvala.
Sve odgovara.
Samo mi nije jasno zasto to niste sami pokusali, pa onda ako ne ide mogli ste pitati zasto???
Uglavnom sve je kompatibilno.
Stavis sve na flopy i prebacis na klavijaturu ili vuces direktno sa flopy-ja
nemanja 1982
06.11.2012, 20:15
On se ne razume,ja rek'o bolje da pitam :D Hvala punoo na odgovoru,mozes li mi reci kako da ucita ceo set ili da vuce sa ritmova (nikad nisam imao yamahu,pa ne zameri) :)
PSR serije nemaju setove kao Korgovi PA aranzeri. PSR ucitava iz interne memorije ili sa flopy diska u tvom slucaju, ritam po ritam ponaosob. Isto je tako i sa registracijama. Ritam ne nosi sa sobom registraciju. Jedino sto se u ritmu moze srediti po ukusu je OTS (one touch setings), tako da uz svaki ritam imas 4 kombinacije boja.
Sto se tice kompaktibilnosti, sve starije PSR klavijature mogu medju sobom razmenjivati ritmove. Ne mogu ove novije PSR S serije.
nemanja 1982
06.11.2012, 20:29
Hvala na odgovoru punooo. Moj prijatelj bi hteo da mu ritmovi budu u klavijaturi,da ne vuce preko flopija,vec ucita,ali ne zna kako se ucitavaju. Hvala jos jednom na odgovorima i pomoci :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.