Pokaži Full Verziju : Korg Pa800: Nema pratnje poslije formata
Ovako, imam korg pa800 i na njemu je doslo dosta nekih stvari koje mi se bas i ne svidjaju. Najbolja opcija mi je bila da to lijepo formatiram i sve iznova da sebi redam sto sam i uradio. Formatirao sam klavijature po upustvu sa www.korgpa.com, znaci sa intro 1 dugmeton loadirao format pkg file pa kasnije os resources pkg file. Nakon ovoga klavijatura cita sve semplove, ali kad odem u performance mod i izaberem bilo kakav fabricki ritam ili bilo kakav drugi ritam nista se ne cuje, samo master boja. Srecom, prije formata uradio sam full resource backup i uradio sam restore i izgleda da sve radi kao sto je radilo. Jeli se kome ovo vec desavalo ? Kako da vratim klavijature na prvobitno fabricko stanje da to sve normalno radi ?
nikadvisekorg
07.08.2012, 00:18
ako si sve uradio po uputstvu ne vidim gde bi mogao da bude problem, jedino ako si umesto ovog os-res fajla od 113mb ubacio onaj od samo 7,8mb....
treba ti ovaj fajl
sistem i resursi za pa800 (http://www.korgpa.com/images/stories/sw/pa800/res/Pa800_os_res_v202.zip)
Sad cu da pokusam sa tvojim fajlovima. U svakom slucaju hvala na odgovoru.
PS.
Na zalost to je isti fajl sto sam koristio pri formatiranju. I dalje isti problem...
Dodato:
Napravio sam. :D
nikadvisekorg
10.08.2012, 12:38
pa u čemu je bio problem?
Dobar ti taj drugi potpis :D Zaista ponekad zestoko odvalim=))=))=))=))
Nego Namikeeeee, tu nesto kod tebe debelo nije u redu jer ovaj sistem i resursi koje ti je nikadvisekorg ('bem ti nick, koliki je) postavio, bi morali da dovedu instrument u fabricko stanje. To mora da se rijesi. Kako je u ovakvim slucajevima, uglavnom ljudski faktor u pitanju, napisi tacno step by step kako radis taj restore. Jednostavno je nemoguce da se desava to sto se tebi desava ako je sve uradjeno kako treba.
Ma, poslije formata balans slajder sluzi za balans. Hahahahah... Ajde sad flame-ujte dole.. :D Imate moju dozvolu.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.