Pokaži Full Verziju : Korg pa800 speaker
Merdzanovic_
28.07.2012, 15:31
Dobar dan,
Imam jedno pitanje hocu da kupim zvucnike ali koje mi trebaju i koje kablove i u koji input da ubacim u svoj Korg Pa800?
nesaband
28.07.2012, 15:58
kako mislis,gde da ubacis zvucnike?
Kolega mislim da nisi dobro postavio pitanje..:p
Ako misli bas ovo sto si napisao onda si lose informisan.
Pa800 ima zvucnike
Input je ulaz,a zvucnici idu na out= izlaz.
Ako si vec mislo na ozvucenje na koje bi spoio Pa800 onda opet moras da nam napises koju miksetu imas dali je sa snagom ili bez itd....
Dodato:
Ne znam odakle si ali mi svi tvoji postovi lice kao da si pisao na nekom stranom jeziku pa ubacio u google translate i preveo na srpski. Verovatno se zato i ne razumemo. :D
Merdzanovic_
29.07.2012, 11:51
Ma ne 100% sam Bosanac ali rodio sam se u Hollandiju pa mi nije bas super jezik izvini te.
Imam mixetu Behringer Xenyx 802.
Moj savet ti je da uzmes neke od aktivnih zvucnika kao vec nemas snagas na koji spajas miksetu. Najisplativije ti je po meni Wharfedale sto se tice cena kvalitet izrade i zvuka.
Merdzanovic_
29.07.2012, 12:13
Ok hvala, ali moj prijatelj ima zvucnike od Logiteca koje su od racunara.
Taj znaci ne moze u Klavijaturu?
nikadvisekorg
29.07.2012, 18:30
možeš njih slobodno na tu mikseticu jer su aktivni, za prvu pomoć i vežbu kod kuće će da ti vrše posao..... samo vidi kakav ti je ulaz da nađeš adekvatan kabl.
Mozes da povezes bilo koji zvucnik od racunara na taj mikser, imas na njemu izlaz PHONES. E sad jedino ti treba onaj JACK ADAPTER posto je izlaz klasican veliki jack od 6.3 cm, a za slusalice i zvucnike je mini jack.
SasaIlic
29.07.2012, 22:05
Ne znam zasto bi uopce spajao neke kompijutorske zvucnike, kad jih pa800 vec ima :confused: jedino ako ide za neki bolji 2.1 ili 5.1 sistem.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.