Pokaži Full Verziju : Kako ponovo download-ovati?
Kolege ,mogderatori,administratori,da li postoji nacin da mi se ponovo omoguci normalno preuzimanje fajlova sa ovog sajta? Koji su uslovi?
Pozdrav bibi (takav nadimak sam imao u vojsci :D) , jel ovo tvoje pitanje znaci da vec imas nalog na forumu preko koga si imao privilegiju za download? Pokusaj da kontaktiras Vaxter-a , on ti sigurno moze pomoci da povratis stari nalog ukoliko mu dokazes da si ti vlasnik istog.
Vidi se kolega da dugo nisi posecivao sajt pa nisi upoznat sa promenjenim pravilima.O tom download-u je bilo bas puno pisano i skoro svakog dana neko postavlja slicnu temu.Zbog iskoriscavanja tog downloda-a administracija je uvela "pravilo" da trebas da imas odredjeni broj KORISNIH postova (koji nije poznat) i tada ce ti odobriti download.
Drugi nacin je da doniras odredjeni novac,a to vec moras da vidis sa moderatorima.Pozzzzz
Ahahahah, drago mi je "BIBI II"...videcu s moderatorima, bio sam pocetnik kad sam poceo da se macujem po yu-midiju, pa sam skidao do bola...:D i onda bum,ne moze, al kasno za ispravke. moracu da se posavetujem s glavama ovog plemenitog sacinjenija...:D
milosljubic
05.02.2013, 12:50
Pozdrav kolege....mene zanima,postavio sam 10 fajlova za upload,svaki fajl je preuziman vise puta,a ja ne mogu da preuzimam jos uvek nista...unapred hvala...
Brojevi ne pomažu.
Samo redono i aktivno učešće u radu portala.
Za početak, pročitajte pravilnik.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.