Pokaži Full Verziju : Korg pa3x edit style zamrznuje se?
taletdkmk
12.06.2012, 13:23
Evo vidite sami pa ako neko imao slican problem i ako zna kako da resim? :) Pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=gxfKrZyjFAc&feature=youtu.be
To je pocetak nezeljinih desavanja i to se meni javljalo i na kraju mi ja klavijatura zakovala u sred svirke brate moj :) Ucitaj osnovni sistem 1.00 i resurse da ispravi sve bugove pa onda ucitaj zadnju verziju!Tako sam dobio instrukcije iz Sky Music-a ;)
mozda bi dobro bilo kada korg zamoli da sacekate da sacekate(please weit) jer ako on moli tri puta a vi novi zadatak njemu zadate niste nista drugo uradili nego napravili guzvu u njegovom protoku informacija i on to ne moze da sazvace odjednom(tako je bar na clipu prikazano):Sporije malo sa njim (kao sa zenama) hehe,nije on tutankamon hehe.
taletdkmk
12.06.2012, 15:25
Loso si svatio druze. Ako dobri pogledas ja polako pritisnem a korg eto zeza videcu marko sad dal ce se upraviti sa prvi OS pa pisacu. Pozz
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Dodato:
Eto probao sam i to. Instalirao prvi OS 1.0 probao i opet isto. Znaci sada mogu da ustanovim da nesto nije u redu sa Style. Jedino ne mogu da svatim kako sum mogli da ga oni srede a sad ja ne mogu?????????? Nije mi jasno ali eto nastavicu da otkrijem u cemu je stvar. Pozdrav
Minicevac
12.06.2012, 16:33
Probaj drugi ritam druze...Ko zna kako su ovi iz dmx sredjivali sve ritmove;)
viktor011
12.06.2012, 16:41
dmx ritmovi su radjeni u pro toolsu,za to ne brini,a inace i meni se to desava ponekad,kao da je sam ritam i suvise dugacak pa ga ne moze sazvakati korg,ne znam????
Tale,ne cimaj se,i meni kove taj 9/8,ne moze da se edituje,nije problem u klavijaturi,problem je u samom stilu,moguce da baguje zbog nekog parametra,a mozda je i to sto viktor kaze,da je style "tezi" pa se zbog toga klavijatura buni...
Sent from Xblue Ttalk
ne bi smelo nikako da bude da je style "tezi", cak i kada je veci treba mu samo sekunda vise da ga obradi...ovde je rec o necemu drugom...mozda ste skinuli istu verziju 9/8 koja je prilikom zipovanja,uploada/downloada dobila neku gresku... da li vam se desava na jos nekom ritmu ovakav problem?
mozda ste skinuli istu verziju 9/8 koja je prilikom zipovanja,uploada/downloada dobila neku gresku...
Ovo kod mene nije 100% ;)
a druge stilove cu morati da proverim da vidim dal se desava u jos nekom.
taletdkmk
13.06.2012, 01:55
Znaci ritam je OK radi sve kako sto treba ali prilikom editovanja se ovo desava. Dali moze neko ko ima pa3x i ima ovaj ritam da proba i da mi kaze dali je isto i kod njega. Pozdrav
druze meni pola tog live nije hteo da kompresuje nikada da zavrsi ceo dan i noc a sve ostalo ok.,tako da sam ga eliminisao odmah iz klavijature
taletdkmk
13.06.2012, 22:27
Kako mislis da kompresujes nesto sto je vec kompresovano. Ako ima neko 9/8 live od dmx i ako radi edit style dobro ako ne zamrznuje kao kod meni zamolio bi da ga okaci u download sekciji ili da mi ga posalje na mail. Hvala puno svima
vidis kod mene nije kompresovano nego kada sam ubacio live dmx hteo da kompresujem nece nikad da zavrsi stigne do kraja hvali mu milimetar i nece nista kada ides cansel onda pise plase wait, i zaledi skroz onda moram da je gasim
taletdkmk
14.06.2012, 17:23
Eto da se pohvalim resio sam. Kada sam usao u edit i onda na style element zamrzuo je. Onda sam se setio na shift + export, onda create new style pa shift + inport. Sad radi sve Ok. Pozdrav i hvala svima
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.