Pokaži Full Verziju : Prepravljanje terce?
robert_313
22.05.2012, 21:57
Moze li se kako prepraviti terca koja je ubacena na klavijaturu...ukratko, radi se o TEZGA SET-U...i o preformansi G- orjent guerini...jako mi se sviđa zvuk i zelim ga zadrzati , ali terca je napravljena za orjentalnu skalu a meni treba za normalnu
Ajde da ne otvaram novu temu,mene interesuje kako da zamjenim instrument,odnosno boju u vec napravljenoj terci.
U pitanju je KORG PA500.
korg_pa800
23.05.2012, 16:56
Super pitanje, vecina nas ima taj problem oko mijenjanja instrumenta (boje) na vec postojecoj terci! Pa ako ima neko sa adekvatnim odgovorom neka se javi!!!
Je li ta terca pravljena od oscilatora ili je u ensemble modu? Ako je pravljena od oscilatora mora se cijeli sound provjeriti i po potrebi promijeniti transpose, a ako hocemo samo da zamijenimo osnovni sound, tj. onaj koji je ne svira tercu dovoljno je zamijeniti samo prvi oscilator - instrument i podesiti mu po potrebi oktavu, a nakon toga sound snimiti. Ako je terca pravljena u ensemble modu napisite kako su tonovi podeseni u ensemble modu, to jest koliko iznosi transpose koji je key i koji su tonovi na +99, 0 ili -99, gdje je mute, normal...?
robert_313
23.05.2012, 20:45
zaboravio sam reci da se i kod mene radi o korgu pa500
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.