Pokaži Full Verziju : Korg pa1,pa800,pa2,pa3
Dali neko zna ili može mi pomoći kako da memorišem KORG PA seriju, da prilikom uključivanja-paljenja se sama namesti na odredjenu postavku, jer mi se sad trenutno pali na No Style i to me užasno nevira i smeta mi?
Znači da se razumemo,želim da mi se klavijatura upali na odredjeni ritam-Style i odredjenu boju-perform
UNAPRED HVALA SVIMA!
mislim da trebas na prvu boju memorisati koji ritam hoces da ti bude prvi
Nije mi bitno koji ce to da bude ritam ili boja,bitno mi je samo to sto necu da se pali na No Style i na praznu perform...
nesaband
21.05.2012, 22:04
probaj nek style da memorises kao GLOBAL write koj zelis i trebalo bi da ti se taj style uvek pojavi kada upalis klavijaturu.
imas u desnom gornjem uglu strelicu koja kada kliknes na nju otvara padajuci meni i tu ga snimi u Global.
Minicevac
21.05.2012, 22:23
Probaj da dok ti je selektiran neki fabricki ritam recimo,odaberes neki klavir koji imas u performansama i njega kao opet sacuvas pod brojem jedan,da ti to bude prva boja u useru,eto jedan primer i to bi trebalo da upali...Ili desavalo mi se dok sam imao pa80 da mi se to pojavi i tad je bio problem u tome sto su na sd memoriji bili ucitani neki dodatni user programi pored user1,user2 i dk i kad sam pokusavao da ih otvorim pisalo mi je da nisu pa format,to lepo obrisies i to je drugi najcesci program!
Dragi prijatelji,ne uspeva nista od ovoga...dali imate jos koju ideju možda
Dodato:
mislim da trebas na prvu boju memorisati koji ritam hoces da ti bude prvi
Nurfete hvala ti puno da si mi živ i zdrav 100 godina,bio si u pravu...Stavio sam na prvoj poziciji u performansi odredjenu boju i na njoj zadao STS i odredjeni Style i to je to, sad kad upalim klavijaturu upravo mi se tako pali.
Dodato:
Zahvaljujem se svim učesnicima na ovoj temi koji su pokušali da mi pomognu ali je TEMU zatvorio NURFET sa tim što je jedino njegov predlog bio uspešan...još jednom hvala i POZDRAV!
karlovac29
21.05.2012, 23:10
Ovako...nariktaš sve šta želiš pa ideš na write performanse i izabereš prvu i to tu snimiš jer kad se klavijatura pali ona čita postavke iz prve performanse.
Jeste samo što je NURFET vec isto to odgovorio pre tebe...u svakom slučaju hvala ti...tačno je tako!
karlovac29
21.05.2012, 23:54
nisam čitao postove od prije..kriv sam..:">..nego šalu na stranu, drago mi je da smo pomogli..:)
sale_band
22.05.2012, 11:20
Pokusaj da kad selektujes odredjen style i performance udjes u global i onda ga (global) ponovo sacuvas'
Sasa82, molim vas da ubuduce ne boldirate i ne bojite tekst u vasem postu, posto sarenite post, a i obicno boldiranim pisu moderatori kad treba napisati neku vaznu obavijest ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.