Pokaži Full Verziju : Konvertovanje boja za gem wk2
Da li je moguce konvertovati boje od neke druge klavijature za gem wk2???
nevenastosic
30.04.2012, 12:04
jednostavan odgovor.NE.samo njegove.kombinacija dve farbe i poneki efekat i to je to.
nikolakostic
02.05.2012, 01:25
Mi gem-ovci imamo taj problem sto ima malo materijala za nas po netu.
boje ne mozes konvertovati kao sto kolega kaze. ali mozes semplove, sada treba znati format sempla i naci odgovarajuci konvertor. e sa tim se patimo ja i kolega =))
Pa znam ,nasao sam neki konvertor ,ima za sve formate ,ali SWK format nikako da nadjem ...
nikolakostic
14.05.2012, 20:50
da, tacno tako. format je swk. sad moramo da se angazujemo u potrazi za konvertorom. Zamolio bih kolege ako imaju bilo kakvu ideju koji bi program mogao podrzati swk format semplova, da je podele sa nama. pozdrav!
Radio sam sa swk na wk1, pokusacu da potrazim nesto od toga, sta je ostalo...
Dodato:
Jeste li probali sa Style Works 2000?
Dodato:
Moja greska, on je samo za ritmove kolko se secam... :)
Jeste drugar ,taj program je samo za ritmove ,a za semplovi nikako da nadjem ,vec sam pomislio i da ne postoji takav program ...
yamahapassion
27.06.2012, 23:24
Jeste probali konvertovati sa programom awave studio? Nemam ga sad instaliranog u kompu, ali znam da je podrzavao veliki broj formata semplova za dosta klavijatura, pa probajte, mozda bude i za gem.
Ovaj program podrzava veliki broj formata semplova,ali za gem wk 2 nema ,posto taj sempl je specijalan za gem klavijature i tesko ga naci ...
ktisljar
01.07.2012, 13:42
Pozdrav,
Pokušajte sa programom koji se zove "Extreme Sample Converter".
Postovano sa mobilnog uređaja
Neznam nisam nasao ni u ovom programu taj format,ili moguce je da samo neznam da nadjem ,ako bi mi neko pomogao ,bio bi mu zahvalan ...!
Nemoj trositi zivce uzalud!
Jedini pravi odgovor ti je post br.2. Ovo ti pisem, jer sam imao WK2, jos kad je izasao, i to u ful verziji, sa HD i vokalistom. ;)
Posto WK2 ima oko 6 sekundi mesta za semplove, mozes pretvoriti neke prostije semplove u WAV format, pa ga jednostavno preko inputa usnimiti u klavijaturu, ali sve to je dosta neozbiljno, da bi se moglo prakticno iskoristiti za svirku!
Inace, prava ekstenzija GEM-ovog sempla je WKA (skraceno od WK audio - interni GEM-ov format), a ne SWK, kako je u Backup fajlu oznacen.
Ja sam tih bednih 6 sekundi iskoristio, tako sto sam nasnimio par dzinglova, i to je, od prilike, kraj price, sto se tice upotrebe semplova u WK2. :(
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.