Pokaži Full Verziju : Grand festival
Jel' pratio neko?Kako vam se cine pesme?
Ja nisam pratio ali sad slusam neke pesme, ima i dobrih, cuo sam takodje i Jocin remix Koprive :D
@ЂолеПФК : Mislis remix "Mali je ovo grad" ? Evo i ja slusam na YT. Nije sve u parama, ima nesto i u novcu. =))
Pa mesavina pesme koje si pomenuo i Koprive. :D
Svidja mi se Kukijeva pesma i Darkova i Slobina.
nikadvisekorg
26.04.2012, 15:29
Ja mislio da to gledaju samo ljudi koji se ne bave muzikom i rodbina onih koji se takmiče =))
Pa vidis da ni ovde niko nije gledao :D
Citiracu jedan komentar sa Youtube-a: mracna strano jutjuba...srecemo se opet....
Ima par pesama koje su ok, ostalo uzas.
Jebiga, liga prvaka, ko ce pratit... Nego kak'i je Kosmajac bio?
Mislim da je ispao.Fudbal je fudbal :-D
Ja mislio da to gledaju samo ljudi koji se ne bave muzikom i rodbina onih koji se takmičeOcigledno da je nivo muzicke kulture nizi nego sto si mislio =))=))=))=))
dejanmaksic
26.04.2012, 17:12
koke i darko filipovic imaju prave pesme...ostalo mi se ne svidja...
Jebiga, liga prvaka, ko ce pratit... Nego kak'i je Kosmajac bio?
Meni se licno njegova pesma ne svidja...nisu te smaracine za njega ;)
A sto se vecine aranzmana na festivalu tice,tacno se cuje da su aktuelne turske serije...uhvatili se duduka,strings-a i klarineta ko pijani za plot...vecina pesama su nastancovane koliko da ih ima...a na live izvodjenu pesama se tacno culo ko zna da peva a koga krpe,peglaju i dopravljaju u studiju... Sve u svemu,pobedice one pesme koje koliko toliko zazive u narodu i udju u kafanu ;)
Minicevac
26.04.2012, 18:06
Od tih 55 pesama koliko su najavili ima 5 dobre ostalo slabo jako.Moj favorit je Adil;)
Zeki@Veki band
26.04.2012, 18:51
Festival je potpuno uspeo.......u organizacionom smislu odlican, fantasticne i inventivne svetlosne efekte smo videli po prvi put, sjajna koreografija, vrhunski plesaci, idejna resenja samog nastupa su perfektna, jedva cekamo finalno vece, a pesme su stvar ukusa, ne bih o tome ovom prilikom, vizuelno uzivamo i lepo nam je, a ni fudbal nije zanemaren, sve smo videli, zato sto je dobra organizacija vremena ipak esencija zivota.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.