Pokaži Full Verziju : Padovi Pa800
govedarevic
15.04.2012, 13:00
Pozdrav svima. Postavio sam padove na pa800 i svaki put kada ugasim klavijaturu oni se poniste, znaci svaki put moram ponovo da ih ucitam. Skinuo sam i lock u globalu ali opet nista. Da li zna neko resenje za ovo?
E kada ucitas padove,ides onda tamo lock,e onda kad se treba sacuvat tu je poenta,kada udjes u global idi general,pa onda scrol meny pa write to global setup,pa onda write midi setup,i tako da ti ostane uvijek isto,eto probaj tako,i nece biti problema pozdrav.
Ja sviram PA 2xpro ali mislim da je isto i na pa800.Kada postavis padove kako zelis simi to u performans 1 i tada ce ostati to sto zelis. Kada palis klavijaturu ona automatski postavlja sve kako je u performans 1.Pozdrav.
...eventualno ako imas stari OS za pa800...bilo je ranije bug-ova sa padovima.
Sent from SGS
da moze na preformance,ali covjek mozda zeli da ostane uvijek isti padovi,ili moze slijedece,na svakom ritmu drugaciji padovi to se snimi na single boju odnosno preformancu.
Ako hoce svuda iste padove,snimi ih u prvu performansu,i u Globalu usnimi PAD da je LOCK i gde god je na klavijaturi,uvek stoje ista 4 PAD-a.
govedarevic
17.04.2012, 21:01
Nece :( Sta se podrazumeva pod performansom, jel to polje gde su i ostali padovi (i User padovi)? Tu sam ih postavio.
Evo ovako sam uradio:
Menu, Pad Assign. Swich, Pad 1 (gore desno je zakljucano), izaberem Pad (User 1, P1, npr. prvi po redu), podesim volume, pan i efekte, Global, General Controls (Pad je zakljucan), Scrol menu, Write Global-Global Setup a Global MIDI Setup ne mogu da izaberem, nije tamno markirano. Nije mi jasno:mad:
Idi u Media i decekiraj "Global Lock" onda ces moci da snimis Global...a prva performansa ti je ona koju vidis kad upalis klavijaturu- prvo mesto u "piano" banci .
Sent from SGS
govedarevic
19.04.2012, 16:42
Konacno sam uspeo. Par puta sam pokusavao pa nije sacuvao, pa sam na kraju skinuo sve "lock"-ove snimio prvo u prvu performansu kako ste i rekli, zatim media global, global-global i na kraju sam vratio sve "lock"-ove nazad. Ugasio-upalio i radi:) Hvala svima jos jednom
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.