Pokaži Full Verziju : Kako ucitati set PA50
Pomoc drug mi je nabavio PA50 i sada neznamo ucitati set xD skinuli smo set neki
ima 4 ikonice GLOBAL PERFORM PROGRAM I STYLE Kako sad da ucitamo na korgu Pomoc :mad:
Pa umetnes floppy, onda ides na DISK ----> Load ----> F1 prvo dugme u donjem delu ekrana i pojavi ti se folder seta i onda opet Load,upitace te Da li si siguran, tad stisnes na Enter i to ti je to.
Dodato:
A ako ti nije sve u jednom folderu onda Loadujes posebno PERFORM, posebno PROGRAM, i posebno STYLE, GLOBAL ne moras.
global ne da ne moras nego NEMOJ jer ako nije dobar moze sve da ti poremeti a princip je taj kao sto je kolega pre mene rekao
nikola_WwW
08.04.2012, 17:03
Ako ne znas sta ti je u setu bolje ti je da ga raspakujes pa onda jedan po jedan ritam da ubacujes
Kao prvo: Napravi kopiju seta koji se nalazi na klavijaturi, pa ako nesto krene naopako uvek mozes da vratis prvobitni set.
Drugari sa foruma su ti lepo objasnili, a sto se detalja tice, a bitno je:
ne moras da ucitas ceo set, vec je moguce ucitavanje svakog ritma i boje i perform-a pojedinacno.
Jedino ostaje zackoljica sto stylovi nece da se cuju kako treba dok ne ucitas user-e (program) iz tog novog seta, jer se u njima nalaze setovi bubnjeva i ostali zvukovi.
Chuck Norris
13.05.2012, 17:15
ako si pocetnik nikako nemoj da ucitavas posebno samo style ili performance u tom slucaju nece set zvucati onakako kao sto bi trebalo,dok program mozes da ucitavas ali time ces poremetiti performanse i stylove odnosno ritmove koje ti koristis jer stylovi vucu boje iz programa (program su u stvari boje , style su ritmovi ,performanese je kombinacija efekata,syilova i boja a global je funcija pojedinih tastera,slajdera,ulaza ,izlaza na klavijaturi.
Covek je dobio sve potrebne informacije, verovatno je do sad 73 seta ubacio, tako da ne vidim potrebu za pisanjem vec recenog.
albin korg
14.05.2012, 00:25
Da je malo citao po forumu onda nebi ni trebala ova rasprava, mislim da tema moze pod loock jer o ovome je vec sve objasnjeno i treba malo sjesti i listati :)
Milasin-Radasin varijanta.
Ajde da KONSTANTUJEMO, mislim, ako ili ako pak mozda redje i to...
NikolayTheM
12.07.2012, 10:05
Moram da ti kazem, to je moj stil, tako pricam svaki dan, prijatno sam se iznenadio kada sam video ovu poruku! :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.