Pokaži Full Verziju : yamaha i usb.help
dadodream
30.03.2012, 09:54
drugari.dali postoji program sa kojim se prebacuju datoteke na usb za yamahu psr s700.ovako imam usb stick 8gb i isformatirao ga na klavijaturi i na racunalu sam ubacio u stick vise stilova ali mi yamaha nece prikazivati vise njih.probao sam i sa midijima isto tako ubacim recimo sto komada a ucita mi samo trideset.u cemu je problem?
danijel011
30.03.2012, 11:20
Problem je u tome što u jednom folderu možeš imati najviše 30 ritmova (MIDI fajlova, boja) po fabričkoj specifikaciji. Napravi 3 foldera i u svaki kopiraj po 30 i radiće sigurno ;)
To nije uvek slučaj i sa određenim USB stick-ovima radi normalno i kada ih ima više. Ja sam otkrio da sa Transcend diskovima najbolje i najbrže funkcioniše, ja u folderu za ritmove za live imam oko 120 ritmova i očitava ih normalno a Kingston mi pravi probleme redovno...
dadodream
30.03.2012, 12:12
probao kolega i to sto si rekao ali nista,a sad u svakom ucita jos manje datoteka
danijel011
30.03.2012, 12:16
To onda znači da nešto nije u redu ili sa USB-om ili sa fajlovima koje pokušavaš da kopiraš. Prvo probaj na drugi USB da kopiraš isto to pa vidi šta se dešava. Ako se isto ponovi, onda je problem u fajlovima. Proveri da ti nisu ti fajlovi u formatu koji nije namenjen za PSR, možda ih zbog toga ne vidi klavijatura.
dadodream
30.03.2012, 12:21
svi fajlovi su prepravljeni sa psruti za yamahu.probat cu sa drugim stickom kasnije,pa javim.
Pogledaj listu kompatibilnih USB stickova, upravo je danas postavljena na Yamahinu stanicu.
Dodatno, provjeri da li imaš najnoviji Firmware u S700.
Kod mene ne ide preko 200 fajlova u jednom folderu,doduse radi se o PSR-3000.
Zato mislim da trebas pokusati s drugim stickom,po mogucnosti manjim. I 512 MB je dovoljno za puno "naoružanje" jer su gotovo svi fajlovi koje možeš koristiti reda veličine do 50 kb. Pozz.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.