Pokaži Full Verziju : triton extreme,le,classic
da li itko moze da napise cijene ovih rabljenih klavijatura,karakteristike i razlike,imam x 3 preko pet godina pa bih mijenjao uz doplatu za navedene,da li itko zna koliko x 3 vrijedi(kao nov sa futrolom-klasicnom 300kn),i da li bi uz g 70 bio boli sampler roland serie fantom,ili korg serie triton)unaprijed hva :idea: la
G70 i triton,perfektna kombinacija...
X3-od 200 do 300evr
LE-oko 600-650evr bez sample-board
CLASSIC-oko 900evr
EXREME-od 1250 do 1450evr
a koja je razlika od le i classic i sta je sampling board i kolilo je le sa samplilg board,hvala
LE je malo oslabljeni Classic..
LE ima manji display, smartmedia umesto flopija, malo drugaciji ram, jedan fx insert umesto 5, manje mogucnosti za upgrade.
Zato je i jeftiniji...A sampling board je oko 120evr i on ti sluzi za direktno semlovanje u njemu..sto je bezpotrebno jer imas na lageru brdo semplova,pa sto da se mucis i bacas pare!!!
Razlika između Triton Classica i ovih kantica LE,TR je u velikoj prednosti što je Classic poseduje a to je EXB-MOSS...Dakle Triton Classic sa MOSS-om je mnogo moćniji nego jedan obični Extreme,a za ove ostale Korgove soliste da ne govorim...Što se tiče klaiviaturi od Korga,najboje i najjeftinije rješenje je Korg LE,koji odradi poso do jaja,samo mu treba dobar muzičar...Pozdrav!
hvala alix jos jedno pitanje ak ne gnjavim,kako da znam ila li moss ili ne,malo sam zaosto arranger stalno mijenjam pa se vise kuzim u arrangere
isprika,hvala i pa1xpro na infu,znaci le mi je po vasem najbolje rijesenje,il da uzmem tr,posto ga mislim imati bar 3-4 god.pozzzz
Prijatelju po mom mišljenju su Le i Tr isti đavli...Dakle meni lično TR nije ama baš NIMALO bolji od LE-ja,čak mi je LE ljepši zbog boje,i fino se uklapa sa srebrnim Korgovim aranžerima i Spider stalkom...Za EXB Moss znaš po tome kad ga upališ napiše ti na screen-u koliko rama je u prvom slotu,koliko u drugom slotu,koji EXB je instaliran (EXB-SCSI,EXB-Moss),itd...U svakom slučaju na tebi je da odlučiš šta i kako ali ja kad bi već uzimo,kupio bi LE-ja bez razmišljanja jer je mnogo jeftiniji od TR-a a TR nije toliko bolji od njega koliko je skuplji...Pozdrav!
U sustini su isti samo sto TR ima vecu memoriju...
Kao sto Nedim kaze"motorika im je ista"...!!!
Alixe,a za boju nisi u pravu...
Ipak sam za klasicno crnu varijantu..to je moje misljenje...
Ma znam i meni je nekad sa G-serijom crna bila "mrak" ali et sve imam srebrno pa i stalak,što bi sad stavljo crnu ovcu :lol: ...Druže šta god uzimao,samo nek je od Korga i imaćeš materiala koliko ti volja...Ako uzmeš neke druge,malo teže ćeš dobiti boje,ali mogu ti reći da za sve ima caka dosta je muzičara koji su provalili i u druge klaviature,samo treba ih potražiti...Za odluku ipak sam znaš najbolje šta bi imao,mi smo ti malo savjetovali ali pare su u tvom džebu...Šta god kupio,nek ti je sa srećom i tu smo na pomoći,Pozdrav!
Samo KORG...Naj komercijalnija klavijatura,svuda u svetu!!!
Pa i Greg Phillinganes,nova postavka(TOTO,gledao sam ih uzivo)je nebi svirao da ne valja...a dole mu OASYS...KRAJ sveta...
Al sam se raspenjavio 8O 8O 8O 8O
BasariStudios
24.07.2007, 00:12
Almir umire za KORG...jeli buraz, sta kad bi se malo ovde prosetao...?
http://www.youtube.com/watch?v=H0UDUQdLuZ0
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.