Pokaži Full Verziju : Ritam za pesmu Zaz-Je veux???
Pozdrav svima.Treba mi ritam za pesmu Zaz-Je veux.Cini me se da postoji na korgu pa50,ali ne mogu da ga nadjem.Da li neko zna gde se nalazi ili koji bi ritam mogao da odgovara.Unapred zahvalan
Evo te pesme: http://www.youtube.com/watch?v=VWbdcNmGYJU&feature=related
ado_rado
19.03.2012, 19:42
Cao kolega ja mislim da je ovo SA,SA ali ti ovu pjesmu mozes da odsviras i u drugim ritmovima!
;)
Cekaj brate Ado, jes' ti ozbiljan majke ti?
spasoje88
19.03.2012, 20:46
Verovatno nije... =)) Ovo ja ne sviram ali mislim da bi fabricki rege ritam zvucao ok!
taman posle mozes da nadovezes Lido,lidija na ja veux,sve u sa=)):D
Cini mi se da odgovara fabrickom ritmu Twist.
SubSonic
19.03.2012, 22:38
Ili swing shuffle (jazz-swing).
nesaband
19.03.2012, 22:49
Pozdrav svima.Treba mi ritam za pesmu Zaz-Je veux.Cini me se da postoji na korgu pa50,ali ne mogu da ga nadjem.Da li neko zna gde se nalazi ili koji bi ritam mogao da odgovara.Unapred zahvalan
Evo te pesme: http://www.youtube.com/watch?v=VWbdcNmGYJU&feature=related
Cao kolega ja mislim da je ovo SA,SA ali ti ovu pjesmu mozes da odsviras i u drugim ritmovima!
;)
Ljudi ko ce sad da ovaj odgovor od@ado_rado uzme za potpis????:lol:
ja i @nikadvisekorg nemamo mesta za potpise
@SubSonic ti si nabolji odgovor dao,to i jeste neka vrsta svinga i bugija i jazz svinga
Ja bi je rado svirao u SA-SA iz principa jer je pesma toliko izfurana da me nervira :D :D
Marko__ns
19.03.2012, 23:30
Ja sam pre nekoliko dana nastupao u Novosadskoj Sinagogi, bilo neko Francusko takmicenje i odsvirao sam ovo na ritmu Guitar Bossa, tempo 155. Zvucalo je extra! :)
Hvala kolege na odgovorima.Pokusacu sa ritmovima koje ste mi predlozili,pa gde se najbolje uklopi u tom cu da sviram.Pozzz;)
Marko__ns
20.03.2012, 14:32
Javi koji ti se najvise svideo ;)
kolega postavio sam ja ritam za tu pesmu koji sam radio za E80,konvertovao sam za Pa50 pa probaj samo neznam koliko je uspelo konvertovanje.
Hvala kolega puno,samo da sacekam da moderatori propuste fajl.Pa javljam sta sam uradio.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.