Pokaži Full Verziju : pa1x dirke
srkiboj_zr
07.03.2012, 20:58
jel na pa1x mogu da se stave dirke od tritona extrema..jel to taj isti dzek?
pericadex
09.03.2012, 00:18
Druze, mislim da ne pasu, prije par dana sam naisao na temu na forumu u kojoj se pominje da su im dirke skroz raslicite. Nemoj me drzati za rijec, ali sam prilicno siguran da ne odgovaraju...
Mogu da kazem slobodno da korg pa1x ima najbolje dirke od sve PA serije..
Mnogo su priblizne kao na tritonu classicu!!
jel na pa1x mogu da se stave dirke od tritona extrema..jel to taj isti dzek?Ne mogu, da se "stave", bar ne tako jednostavno kako ti milsis i nije u pitanju samo "dzek" koji i nije tesko prepraviti da odgovara prikljucku na PA1X vec su mnogo veci problem karakteristike klavijature koje nikako nece odgovarati parametrima sound enginea PA1X. S tim nemoj badava da eksperimentises.
zocy8888
09.03.2012, 17:26
jedino resenje ti je ako stvarno zelis dirke od tritona, i ako imas novca,,da ugradis dirke sa midi plocicom koja povezuje dirke sa maticnom plocom....ranije je ta plocica kostala oko 80 e,sada ne znam koja joj cena
mirandess
09.03.2012, 17:46
A ako vec zelis malo teze dirke, zasto ne uradis to, da izvadis komplet dirke sa pa1x i stavis ispod njih male metalne plocice da dobiju tezinu (pod uvjetom da svaka plocica ima istu tezinu) i rijesis problem.........
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.