Pokaži Full Verziju : roland e96 i mikrofon
jel moze da se poveze mikrofon sa klavjaturuom samo na banana ulaz?
Nemogu sad da nadjem jednu temu,gde je bilo pitanja za G600 da li moze mikrofon,ali se takodje govorilo i za E96....Valjda su je moderatori izbrisali....Bilo je odgovora da oni koji su imali E96 rekli da moze mikrofon na toj klavijaturi,jer ona u sebi ima ulaz za mikrofon (MIC),s tim sto nemozes da "upravljas" glasom,jer nema u sebi tzv. pojacalo za zvuk...Nije "iznevelisan" zvuk....Isplati se bolja opcija neka mixeta sa mikrofonom,i onda na njoj sve podesis lepo ekvilajzere i ostalo da ti glas bude ok i onda pevas....pozz
ma meni bilo danas hitno kada sam pitao ovo,prodajem rolanda pa zato sam i pitao hoce neki lik odmah i daje vise para nego sto trazim samo ako moze mikrofon
Onda moze.... :) Ja sam mislio da ces ti da koristitis,pa da ti kazem sta sam cuo i da ti unapred kazem da neces biti zadovoljan kao sto bi bio sa mixetom,ali ako je za prodaju,onda je ok....Kazes da ima ulaz i to je to.... :) Pozdrav i srecno u prodaji.... :)
hvala,ima kupaca nego ovaj davao vise :D
Onda moze.... :) Ja sam mislio da ces ti da koristitis,pa da ti kazem sta sam cuo i da ti unapred kazem da neces biti zadovoljan kao sto bi bio sa mixetom,ali ako je za prodaju,onda je ok....Kazes da ima ulaz i to je to.... :) Pozdrav i srecno u prodaji.... :)
Jel ima i neki efekat pri tom, ili sluzi samo kao pojacalo?
Kada ubodes mikrofon u MIC IN ulaz u klavijaturu, mocices da se cujes, ali neces moci da kontrolises svoj glas....Imas ulaz za mikrofon, ali nemas efekte i nista drugo kao sto bi imao sa miksetom....Zato je mikseta bolja solucija, ali ako je prinudno resenje da koristis mikrofon na E96, onda ti moze pomoci bar malo.... ;) Pozdrav
Nazalost nemoze na e96 pokusavao sam :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.