Pokaži Full Verziju : Pa80 semplovane boje ne rade
imam jedan problem
semplovi su radili (boje) odjednom ne rade\\
samo 2 boje rade \\
a svi semplovani bubnjevi rade
da li sam izbrisao to ili sa je u pitanju nzm ????
nisi mogao izbrisat jer ne mozes po jedan sempl izbrisat mozes samo sve..najbolje formatiraj karticu pa ponovo sve ucitaj i vidi onda...
druze mozes malo da mi pomognes posto ja prvi put sviram na pa 80
ja sam svirao tr solo tako da se slabo snalazim na pa80 kako formatiram to ?
Dodato:
isto pise boja npr mala kabina ali nece da mi se cuje zvukk ?? a culo se juce ??
pa ides na disk pa format i izaberi card i pritisni F2 pise format enter i to je to :)
e hvala ... u pitanju je ***** set nece nista da mi se obrise ??? :)
mozda ti je kartica zakljucana.idi na disk pa utilities pa page + i vidi da li ti je card protect on ili off ako je on onda stavi off pa probaj format...
bilo je on stavio sam off ako kako sad ??? ako idem frmating necu da mi se izbrise semplovi i set ... razumes :)
skoricnik
15.02.2012, 19:47
Format kartice brise sve sa nje.
Proveri da ti nisu slucajno stisani/muteovani UPPERI i proveri uopste sta ti performansi povlace iz SOUND-a, ima li tamo zvuka.
mozes malo bolje da mi pojasnis sta da stisnem ne razumem se bas u ovu korg pa80
skoricnik
15.02.2012, 20:11
Ne znas pojacati boju u performansu...?
Sa desne strane displeja imas 3 UPPERa i LOWER. Proveri ispred kojeg uppera su ti nacrtane dirke (taj je upaljen), ako nije pojacan, pojacaj ga tako sto ces stisnuti jednom desno dugme od njega (ispod page+) i onda jos jednom stisnuti ali drzi dok ne pojaca do 127.
znaci ako mi taj semplovana boja ne radi da je pojacam ... stisnem na boju pa ovo sa desne strane ispo page+\ pitam te jel nzm nikad nisam svirao na njoj ??
Dodato:
moze neko detaljno da mi pokaze kako pojacti boju u perfomansu
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.