PDA

Pokaži Full Verziju : Samplelord 1.5.6 Pomoć


tomo23
09.02.2012, 21:27
Instalirao sam program i imam set koji je sempliran i korišten na pa2x klavijaturi. imam i asio drivere i midi kabal, znaći imam sve. jedino sto nemam je potrebno znanje oko programa. znaći set sadrži folder po imenu MULTISMP.
u tom folderu se nalazi fajl RAM.kmp i još jedan folder van toga po imenu PCM u kojem se nalazi mnogo fajlova počevši od RAM01.pcm do RAM99.pcm Ta dva foldera ja u setovima za svoju klavijaturu inaće ne posjedujem pa predpostavljam da su to semplovi. i sad ja to nikako ne mogu očitat u programu i reproducirati na klavijaturi. jednostavno ne znam što dalje. Ako netko zna molio bih za pomoć. hvala puno :)

momo
10.02.2012, 01:01
DI nađe sample lord hehehe.
Ja sam to gledao i nisam sreće imao sa njim.
Iz seta se vade semplovi sa KORG MEDIA EXTRACTOR,ali i to ti ne bi preporučio jer ćeš dobiti pojedine semplove koje treba slagati ponovo.
Nego probej nabaviti vsampler,proteus vx ili kontakt5,ili još najbolje emulator x.
Ako nemaš moraš utvrditi koji format čita sample lord pa nekako prebaciti multisemplove u taj format,što mislim da sa pa2x neće ići jednostavno.
Bolje nađi setove od tritona ili m3...pa konvertiraj.

vingula
10.02.2012, 01:07
nijedan program ti neče učitat set od klavijature...to zaboravi, postoji Wave Extractor...ali neznam dali to netko uopšte ima, najbolje ti je iz klavijature izvuč svaki multisempl posebno, i konvertiraj ih preko Awave u SF2 format, zatim ih učitaj u Samplelord i gotova priča

tomo23
10.02.2012, 19:13
Oke dečki hvala vam na pomoći. skontao sam da samplelord ne čita taj format semplova koji ja imam tak da ću se pozabaviti ovime sto ste mi predložili. pozdrav