Pokaži Full Verziju : Jasar Ahmedovski-Jednoj zeni za secanje dugo
Koji ritam ovde koristite?
Rumba i dvojka u strofi.
Postovano sa mobilnog uređaja
aleksakorgpa500
09.02.2012, 00:08
Rumba za forspil i za refren a dvojka u strofama izmedju.
A mogu li da spojim da u jednom ritmu recimo u rumbi namestim da mi u varijaciji bude dvojka?
Izvinjavam se ako je vec odgovoreno na to pitanje a verovatno jeste,ne radi mi pretraga ne znam zasto.
Dodato:
Imam PA60 inace.
Izvinjavam se sto sam napisao u novom postu posto moze 5 minuta nakon postavljanja posta da se edituje.
Ako mislis da npr na varijaciji 1 ima rumbu,a na varijaciji 2 dvojku to mozes da uradis tako sto sa nekog ritma kopiras varijaciju dvojku i postavis je na taj ritam koji ti hoces.Nadam se da me razumes.
Razumem ja sta hoces da kazes ali ne umem to da uradim,nov sam sa aranzerima tako da trenutno znam samo da promenim ritam,boju i to bi bilo to.
Na klaviru je sve bilo lakse...... :D
Posto ne znas evo kako to mozes postupno da uradis:
Record>current style>Menu>>Copy
Izaberes onda ritam sa koga hoces to da kopiras,izaberes sta hoces da kopiras(varijaciju,prelaz) i to ti je to.Kad sve to zavrsis sacuvas i kraj posla!;)
PS.Drugi put koristi pretragu,mislim da je o ovome vec pisano na forumu,nemoguce da samo tebi ne radi!
Hvala puno druze uspeo sam!
Ma nije do foruma do mene je,kad stisnem na ,,Pretraga'' nista se ne desava.Iscitao sam pravila i uvek pretrazim pre nego sto postavim nesto :)
Nema na cemu,tu smo da se pomazemo.Pozdrav!;)
aleksakorgpa500
11.02.2012, 03:06
Kolega ti je sve objasnio,sad samo cepaj. :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.