Pokaži Full Verziju : halion 3.5 with library multisemplovi
zsimonovic
07.02.2012, 21:48
Zna li neko mogu li da se konvertuju multisemplovi iz halion 3.5 library (biblioteke)-fabricki sto idu uz Halion?Oni su u nekom .HSB formatu.Probao sam sa Awave ali ne mogu da se ucitaju u taj program.Ima finih multisemplova pa sam mislio da ih nekako izvadim ako moze.
Zaboravi to sve isto tako brzo kako si i smislio, nece da moze. HSB format je kodirani (zasticeni) Halion Sound Bank file, cak ga ne cita ni Halion Player ako nemas licencu za Halion 3 a da ne pricamo o nekom konvertovanju. Medjutim, taman i da mozes da ga konvertiras, slabo da bi od tih multisamplova, sto ti se tako svidjaju, mogao bilo sta ozbiljnije da uradis za PA800 jer tesko da bi u njega stala i trecina samo jednog multisampla. To su uglavnom sve programi sa povecim contentom sa kojim PA800 ne zna sta bi, ni kud bi ih.
Probaj mozda ce moci sa extrem sample converter-om
zsimonovic
08.02.2012, 10:31
Ne moze sa extrem sample converter-om.Steta ako ne mogu da se izvade semplovi a taman sam mislio da ubacim ovde nesto od nylon gitara...
Rekoh ti da nece moci jer je taj Library u jedniom posebnom, zasticenom formatu, ne pokusavaj dalje bez potrebe, ne postoji program ili konverter koji ce to da uradi. Jedino sto mozes da uradis je da sam samplujes pojedine tonove, a za to postoji dovoljno dobrih programa koji ce to automatski da urade i to u vise Velocity layera.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.