Pokaži Full Verziju : Korg pa 800
Kupio sa korg pa 800 koji nema mp3 a moj kolega kupio isti takav korg koji ima mp3 pa me interesuje dali postoji neki dodatak da se ugradi mp3.
nikadvisekorg
06.02.2012, 17:02
Postoji dodatak zove se mp3 ploča ili bord (board) ako hoćeš na engleskom, i kupuje se dodatno, za pa800 ide oko 150e.
Gde ima da se kupi, i gde se ugradjuje.Pozdrav......
nikadvisekorg
06.02.2012, 17:21
Da bi ti to rekli moraš da kažeš odakle si koja država i koji grad ili deo zemlje?
Srbija drzava kosovo srce srbije.
nikadvisekorg
06.02.2012, 20:03
Da ne bi ovde ispalo da reklamiram, poslaću ti privatnom porukom linkove od oglasa.....
ermin0703
06.02.2012, 21:52
treba ti samo mp3 board koji kosta oko 200 eura jednostavan je za ugraditi to sam i ja uradio
Ako nije tajna na koji nacin se ugradjuje ta sprava.
Marko__ns
07.02.2012, 15:35
Vrlo jednostavno. Imas uputstvo u knjizi ako si je dobio, a ima i tutorial na youtube. Nazad na klavijaturi imas dve crne plastike. Na gornjoj, koja je manja tu ti ide Mp3 board. Odvrnes dva srafa i videces dva dzeka koja su izvucene. Njih ukljucim u Mp3 board, ubacis plocu, zavrnes i to ti cela filozofija... :)
To je to odradio sam kako mi je objasnjeno. POZDRAV..........
Imam problem sa volkoder na korg pa 800 ima veliku mikrofoniju dali bih me neko pomogao da resim ovaj problem. POZDRAV.......
Pokušaj malo da smanjiš mikrofon na onim malim potenciometrima na prednjoj strani klavijature. Tamo gdje kopčaš mikrofon. Ako su nafrljiti do kraja zna se javiti mikrofonija. :confused:
Pokusao sam razne varijante pa i taj potenciometar ali nista nisam uspeo da regulisem ovaj problem ja misli kada sam kupio kalvjaturu nije imala mp3. dodatak pa sam ja to naknadno ugradio i od tada mi je nastao ovaj problem.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.