Pokaži Full Verziju : Podeljeni OUT na pa-800
Jel neko probao vako da radi, sa podeljene izlaze na poosebne kanale, i kolkava je razlika????
Ovako Ivice...
Ja sam ranije,dok sam imao pa80 delio samo bas gitaru u poseban kanal u mix...i to mi je bila vrlo dobra varijanta zbog toga sto dosta menjam lokale(sale), a super je i ako si samo u jednom lokalu..moze da se narihta,da razbije od dobar ton!!!
E sad sa ovom pa800 sam namestio da ide sve u dva kanala..i nekako ne mogu da se naviknem,verovatno zbog toga sto sam se naviko na ono prvo..i mnogo brate gubim vreme oko stelovanja eff u samom sintu,ali sta je tu je..mislim da cu da ga dobro sredim...
U svakom slucaju,mislim da je bolje da se dele kanali,ako imas mesta na mix..mozes bass npr.da namestis kako volis!
Pozdrav
Nemam pa800 al imam pa80 i radim na sva 4 outputa. Razlika se osjeti, meni je nekako pratnja cistija i mocnija.... a i prednost ti je sto u toku svirke il ako mjenjas prostore jednostavno malo poštelaš na mikseti i to je to. Ja sebi na left i right ostavim samo boje za solažu, za sviranje, output 1 bubanj i ostalu pratnju, a na output 2 bas. Probaj pa ćeš se uvjeriti sam. Ne znam na pa800, na pa80 je čas posla u globalu presložiti pratnju.
Pozdrav
Da ok je znam, al mislim se kako bih to izeveo i sa midi faklovima jer koristim i neke gotove programe sto sam radio sa loopovima pa bass je na svaki kanal razlicito???? treba da mjenjam bass traku na jedan kanal uvek da stoji???
Zdravo,
zamolio bih clana DUX ako moze da mi objasni kako i gde podeliti izlaze u korgu pa 80 (mislim u meniju)
Pozdrav Zoran
Prijatelju nemam klavijaturu kod sebe, probat cu napamet, mislim da ces shvatiti....nije komplicirano. Stisnes gumb GLOBAL, u glavnom meniju stisnes s desne strane mislim drugu po redu opciju OUT/CFG....(tako nesto) i otvorit ce ti se stranica gdje ti na vrhu s lijeve strane pise drum/perc... a s desne left/right. Znaci selektiras lijevo odaberes npr. drum, zatim selektiras desno te odabires left/right, output1, output2. A dolje imas kicks, percuss...il tako nesto i odabires isto izlaz. Kad to napravis write, enter i gotovo. Eto, cas posla :D :D
pozdrav
Hvala na pomoci napokon radi i kod mene..i velika je razlika preko ozvucenja 2 i 4 ulaza
Pozdrav Zoran
Samo neces imati pratnje na zvucnicima, pa najbolje ti je na svirci iskljuciti zvucnike od klavijature da imas bolju kontrolu
pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.