Pokaži Full Verziju : Stole
albin korg
25.01.2012, 00:09
=))=))=)) tko je on =))=))=))
Bas dobro pitanje i ja sam se to pitao:)Da nije neki majstor sto popravlja stolice=))
brajo456
25.01.2012, 00:13
prazna enciklopedija :D
albin korg
25.01.2012, 00:15
jbt zatrpao je sve teme,,nemos doc na red,,ljudi jos ne citaju pravilnik :)
mirandess
25.01.2012, 00:15
AHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH znaci upiš :D ahhahahahaha ima kod nas jedan sto slika(foto-aparatom) za novine, a uz to predaje glazbeno u osnovnoj skoli. Ali ovaj stole, ime mu kaze stole(eng.) :D
Imam osjecaj da sad zatrpava i privatne mailove:lol:
albin korg
25.01.2012, 00:18
e to s dobro kazo,,e treba mi ovo ,,jel imaš ono ,a može i ono :) :) :)
mirandess
25.01.2012, 00:19
Ja sam mu i posluku porao, kralju moj sta uradi :D kad admini vide ono srce ce im stat :D hahahahahahahahhah POSTOJI KUCNI REEEEEEED!!!!!!!!!!! Al dobro svi smo bili takvi, i svako se barem opekao minimalno po 3 puta, ja sam 7 koliko se sjecam :D
A poslije ce njega Vax zatrpati bananama i to onim chikita:)Da se nikad nece iscekrpat iz njih heheh
Dodato:
A ja odo dotle spavat:lol:
albin korg
25.01.2012, 00:21
imam i ja stegovnih,,ja da sam ovoliko kartona dobio u nogometi nebi smio igrati deset godina ,,hehehehehheh, a jbg tko radi taj i grijesi ;)
mirandess
25.01.2012, 00:26
Ama sve je to dobro, nek smo mi opet "Uan big femili" pa ko ga šljivi(mislim i kad su bile bann-anice i kad nisu bile) :) ajde opametit ce se decko :) ha ya :) Nego golemo je to, cuj odmah 20-ak tema otvorit hahahahhhaahah
Stole pije Stole pije vino i rakiju vino i rakiju:D
albin korg
25.01.2012, 00:30
Zeljko legenda si,,ma kakva legenda CAR :D:D:D:D
Ma kakav car?Ja sam obican seljak koji zivi u gradu minkenu:D
Kad sam video naziv teme, u sekundi sam pomislio na ono Stole - **** =)) Posle vidim da je onaj mali zaspamao forum, Vaxter ce da se slogira kad vidi :lol:
Ma nece navikao je da dijeli bananice kome trebaju:lol:
Dodato:
Cuj majke ti kaze kupuje klavijaturu i sve jedno mu koju heheh,ili ono zasto sluzi zvucna karta...Sve mi se cini da ovaj stole zeza ako se ne varam:)ili sam se ja vec napijo od jedne pive=))
Neverovatno koja ludnica poslednjih par dana...
Mada, nije ni čudo sa preko 3500 poseta dnevno...
Pre nedelju dana smo probili 4000 jedinstvenih za jedan dan.
Onda mora svega da bude...
Da mi je znati ko mu je tata pa da ga prijavim i da kazem kako zahebava ni kriv ni duzan narod po internetu i to u ovo gluvo doba noci:S:lol:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.