Pokaži Full Verziju : kako se stavu ovi fajlovi na floppy za korg
zdravo svima kako se stavu ovi fajlovi na korg i3
sty,pcg,bsq,arr ?hvala
Sve te fajlove ubacis u floppy,zatim stisnes dugme na levoj strani klavijature"disk global".Na ekranu treba da bude "Load"potvrdis sa enter/yes,i mislim da ce da pise sta hoces da loadas,ti idi na "all",potvrdis sa enter /yes.
Tako ja otprilike kod mene na korgu is 35.
zdravo kuki hvala ti puno za pomoc ali na korg mi pise no
card in slot sve sam probo-tesko meni :cry:
,,slobo prijatelju da pokusam pomoci..kao prvo moras floppy da formatiras na samoj klavijaturi..onda je ubaci u kompjuter i onda ubaci te podatke,kasnije ides na disk,load one ,ako su pojedinacno na floppyu ,kao sto si rekao.probaj i javi rezultat..
Zdravo Elvise probao sam da formatiram floppy na korg kao sto si rekao posle sam ga stavio sam ga u jedan pc pa kad ocu da kopiram ove fajlove pa mi kaze da treba da formatiram floppy ako hocu da copiram te fajlove na pc probao sam i na drugi pc isto tako da netreba neki program?hvala :(
Zdravo Elvise probao sam da formatiram floppy na korg kao sto si rekao posle sam ga stavio sam ga u jedan pc pa kad ocu da kopiram ove fajlove pa mi kaze da treba da formatiram floppy ako hocu da copiram te fajlove na pc probao sam i na drugi pc isto tako da netreba neki program?hvala :(
Slobo po tvome opisu ja bih rekao da ti je problem prije u tome sto ti flopy na kompjuteru nije na istoj skali sa flopy na instrumentu.Probaj to da obavis na nekom drugom kompjuteru pa javi. Jer ja sam imao takav problem i resio stime sto sam promenio flopy na kompjuteru.I sada sve radi normalno.Javi sta si uradio pa da vidimo sta dalje.
Mislio sam da probas na jos nekom kompjuteru.
na sva 3 kompjutera probao sam i nesta sve isto da nije u
korg neki problem :wink:
..eeee to sam cekao da kazes,,kao i kod mene sto je bilo prije 3 godine sa i3,,ovako prije nego sto formatiras floppy na i3,uzmi selotep-traku i zalijepi,zacepi,onu drugu rupu na floppy,ne onu gdje je osiguravas onu drugu rupu.i onda formatiraj i prebaci failove....kod mene je ovako uspjelo.,ovo prebacivanje me je samo zezalo kod i3 ,kod ostalih korgova nije ovako bilo,,hajd probaj pa javi rezultat..
bez vas nisam mogao nista uraditi hvala vama svima bez reci sam svaka cast najbolji ste hvala i na kraj radi :wink:
hvala Elvise hvala puno svaka cast :wink:
..nema na cemu prijatelju,,to je mene isto zezalo,i ja dodjem sam na tu ideju,i proradilo je..pozzzz.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.