Pokaži Full Verziju : PA1X Pro-realna doplata za pa2x???
Pozz svima..imam neku ponudu,zamenu moj pa1x za pa2x uz doplatu,pa mi recite,sta mislite kolika bi bila realna doplata za pa2x,da ja njemu ponudim??? obe klavijature u odlicnom stanju...pozzz i hvala
Pa,recimo oko 500-700 €,nikako više od 700,eventualno,ako ima neki skup set,ili je proširen RAM na 256 MB....Pozdrav!
gnovako8
25.12.2011, 12:05
pozzz ako das i 700e nije puno to je to, ovisi i dali ima kofer prosiren ram,ali dosta ti je i 128mb,ako nema 256
E hvala na odgovorima ljudi...moja nedoumica je sledeca...odvojio sam 500 evra za LE-a..i nesto gledam po oglasima,i naletim-hoce lik zamenu pa2x za pa1x..i sad se mislim koliko bi para trazio za pa2x,i sta mi je bolje-da li pa1x i LE,ili samo pa2x??? zavisi i koliko bi bila doplata...ako je tu nesto 500-600 e,uzo bih pa2x...ako je preko toga,ipak bih uzo LE za solo uz pa1x..tp mu je to...kako ga vi cenite??? hvala i pozdrav
Minicevac
26.12.2011, 02:09
Nije losa ni jedna ni druga kombinacija.Ja sam naviko da radim na jednoj klavijaturi i mnogo mi lakse tako nego da nosim dve klavijature na svirku.Ja bih uzeo pa 2x licno,realna Doplata 500-700 zavisno da li imas recimo mp3 board,cd-rw ili druga prosirenja,torba itd.Bolje izlaze semplovi na pa1 i pa2 nego li na le provereno!
Ja imam pa1x pro elite i zadovoljan sam tako da ne bih trosio pare na Le vec bih dodao za pa2.Pozdrav
Ja takodje koristim dve klavijature,ali vrlo uspesno moze da se koristi samo pa2x......rasporedis po oktavama sve boje koje koristis za jedan namenski i to je to......mada i preko sts radi posao.....
Sent from my Desire HD using Tapatalk
trazi mi covek 700 evra doplate za pa2x,bez mp3 i biez cd,kako sam ja razumeo...uz njega torba i sredjen set...sta mislite?? stanje odlicno
Ja bih te savetovao da pazaris.....uvek mozes naci neki le za 450,500€ kasnije ako ti neodgovara rad sa jednom spravom....a pa2x je ipak institucija zbog mnogih stvari kada se uporedi sa pa1x......osnovno je memorija!sve je vise loop-ovanih ritmova novih semplova drum kitova i memorije nikad dosta!
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Minicevac
26.12.2011, 15:26
Mp3 board mora da ide uz pa2x nije valjda da ce da ga izvadi iz pa2?Nemoj da pristajes na to!
gnovako8
26.12.2011, 15:59
bas sam to htio upisat jer mislim da tvornicki bude uz njega mp3, sto se tice Cd na njega to nedje jer on ima hdd i usb, a pa1x pro on ide sa cd.. ako grijesim ispravite me pozzz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.