Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : PA800: problematicni touch

SlaWeX
18.12.2011, 14:35
PA800, star tri godine, do sad radio bez ikakve greske, sad ne radi touch povremeno... Kad god mi klavijatura stoji duze od nekih tjedan dana, ne radi mi touch na display-u tako dugo dok ga ne spusem sa toplim zrakom elektricnog fena (treba mu oko 2 minute da proradi). Ako ga ne spusem, moze biti upaljen satima, ali ne reagira... :( Moram napomenuti da je klavijatura smjestena u spavacoj sobi koja je uvijek topla, dakle nije u pitanju prijelaz hladno -> toplo.

Ima li netko iskustva s istim i kako to rijesiti, ili ga jednostavno odnesem na popravak? Hvala!

dominik
18.12.2011, 15:23
Možda glupo pitanje, al jesi li ga kalibrirao?

sinisa
18.12.2011, 15:25
Negde nije dobar spoj,treba proveriti konektore.

SlaWeX
18.12.2011, 17:33
Jeste, kalibrirani je... A nista, ici ce on majstoru :)

jestersband
21.12.2011, 00:14
Na zalost to im je boljka, najvise se ljudi zali na pa800 i njegov fabricki problem. imao sam ja pa800 i meni se desavalo problem sa ekranom da nece da upali svetlo, ali posle najvise 10 min on normalno proradi i to je to. Rekao mi lik da to nije nista strasno da to tako sljaka, ali je pitanje kad ce riknuti.
Dodato:
hoce da se desava da pobrljavi ekran kao da nije radjena kalib. ali to onda najcesce bude do softvera, imas na netu softwer za pa800 i detaljno uputstvo kako srusiti stari i podici novi sistem. ali ne zaboravi da sve sto imas na njemu pre toga sacuvas na USB.