Pokaži Full Verziju : Djani-Jos te sanjam pa50
da li moze neko da mi kaze koji ritam moze za ovu pesmu ili mozda ima neko namenski, cini mi se da je rumba i probao sam nekoliko ali mi nekako ne pasu mozda moze rumba ali mozda ima neko dosta slican ili namenski ritam, malo mi je specifican. u pitanju je pa50 hvala kolegama unpred
Ako imas namenski radjaj sinove, to ti je to.
Nece radit posao ritam od radjaj sinove. Tebe buni sto je u forspilu varijacija beguina, uzmi ritam od s namjerom dodjoh u veliki grad, mada rumba zavrsava posao, ja je rokam u rumbi i ne smeta.
moze da se uklopi i ritam od s namerom dodjoh u veliki grad, mada videcu mozda rubma ali ovo mi se vise svidja kako zvuci, hvala Dell :D
kosmajac1
17.12.2011, 22:31
ma brate klasicna rumba samo sredi tempo , forspil sviras sa intro-om na rumbi i nema greske
Extra ti zvuci sa namenskim ritmom Darko Lazic-idi drugome ja stano to vezujem.
ne mogu da nadjem namenski ritam za idi drugome, da li ja ne mogu da nadjem ili nema tog ritma u download sekciji za pa50?
Ima ga sigurno cim sa ga ja skinuo znaci da ga ima ako ga ne nadjes javi se na pm pa cu ja da upload cim stignem.
Nixi2009
22.12.2011, 21:35
Hvala !
@vaske88 kolega aj molim te ako ti nije problem uploaduj namenski ritam za idi drugome jer mi treba i za tu pesmu, uvrstio sam je u svoj repertoar :) kad budes mogo uploaduj, unapred hvala
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.