Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Cega se sve ljudi dosete

sinisa
09.12.2011, 17:19
Evo da podelim sa vama sta mi se desilo juce u servisu.
Posto vecina zna vec da Korg pa800 ima problema sa glavnom plocom ono kad pocnu da krckaju i distorziraju i interne i semplovane boje i da se tu navodno menja glavna ploca koja kosta od 200 - 300 eu zavisi od servisa. ;)

Donese mi lik Pa800 sa takvim problemom i kazem mu 100 eu delovi 20 rad i lik kao presrecan sto nece platiti vise posto u 90 posto slucajeva se moze resiti za 120 eu.No da sad ne duljim sta i kako uradim je klavijaturu i decko plati odnese je i posle dve nedelje tacnije pre cetri dana zove na mob.kao ne valja to sto sam uradio i da mu vratim pare nazad.

Ja kazem ok nije problem donesi klavijaturu pa cemo da vidimo. I donese on nju juce,upalim je ja i stvarno ista stvar,sto naravno moze da se i desi nista nije iskljuceno ali mi bio cudan sto mu se toliko zuralo da mu vratim pare kao nema on vremena da ceka i nece da ostavi klavijaturu da vidim zasto se to desilo ponovo.
Okrenem ja klavijaturu upalim komp kad ono se ne slazu serijski brojevi,nije ista klavijatura.:-L Srecom svaku klavijaturu koju radim uslika njezin serijski broj i ispisem na sliku broj vlasnika i ime. Pitam ga pa dobro sta je ovo?!Decko je u sekundi promenio sve boje i posle deset sekundi pa kao znas pala je sa stalka pa se razabila donja strana pa je on kupio drugu i zasrafio.:rolleyes:

Sad se ja pitam ko je ovde lud i cega ljudi sve nece da se dosete?
Mozda sam trebao da mu vratim pare stvarno je imao dobru ideju,sta vi mislite? :D Saznao sam danas i da je taj PA800 u stvari od nekog njegovog kolege koji mu ga pozajmio da izvuce pare.

spasoje88
09.12.2011, 17:39
Sreca tvoja sto si se dosetio da slikas svaku klavijaturu koju radis! #:S

smuchac
09.12.2011, 17:47
Sva sreća si ti pametan tj. pametniji od njega pa si zapamtio serijski broj inače bi te preveslao ko neznam koga...
Takvi zaslužuju tužbu i da ih se kazni.

Dell
09.12.2011, 18:11
Prijatelju, ja bih ti preporucio da uvedes u posao osim tog zapisivanja serijskog broja i motku iza vrata :)

xp_SRB
09.12.2011, 18:39
hehe...:) sreca tvoja prijatelju za serijski broj inace bi on povratio taj novac...i slazem se sa kolegom Dell za tu motku...:D

sinisa
09.12.2011, 19:46
Serijske brojeve sam poceo da slikam da bi znao koja je cija klavijatura pa ako promeni vlasnika i pojavi se opet kod mene da znam sta je radjeno na njoj.
Moracu izgleda da uvedem i motku,posebno za one koji odnesu klavijaturu i kao donose pare cim odrade svirku pa se vise ne pojave.:)

spasoje88
09.12.2011, 23:42
E druze moj... Danas vise niko ne radi tako kako ti radis... Dok ne vidis pare nemoj ni da pocinjes da radis! Taj ako odnese i ne plati a ni ne pojavljuje se vise... Za njega motka ne vredi... Treba ti da ga juris i jos posle i da te tuzi! Mani se tog posla! :D pozzz

sinisa
10.12.2011, 00:01
Ma ti sto duguju nisu to velike pare po 1000 -1500 din. Obicno neke sitne popravke,zamene mikroprekidaca i slicno. Svi oni dodju ponovo al' onda nema popravke dok ne plate unapred.:)

Ne mozes danas drugacije ni raditi nema narod para,a servisera ko i muzicara na sve strane.

gega
10.12.2011, 23:20
Servisera i muzicara na sve strane ali od obe vrste malo dobrih =))=))

harepa50
10.12.2011, 23:26
Svaka čast na toj ideji da slikaš serijske brojeve! E kako je on ispao kreten sada...hahaha :D

mirandess
11.12.2011, 01:25
hahaha sad od toga mozes i vic da napravis :D :P hahahaha salu na stranu, ali brate svaka ti cast na domisljatosti.... Ne motku nego utoku ti zbavi ipak sto je sigura sigura je brate.... SVAKA CAST :)

nikadvisekorg
11.12.2011, 01:29
Voleo bi da sam mu video facu kad si mu rekao da si slikao serijske brojeve....

Nautica
12.12.2011, 00:56
kako li mu samo pade na pamet tako nesto da pokusa da uradi, mada tebe naravno spasilo sto si slikao serijske brojeve inace ne bi imao sanse da dokazes nista. sta se ljudi sve nece sete da urade da prevare nekog za novac ovo je cudo

dominik
18.12.2011, 15:49
Al recimo da te i preveslao nit češ se ti osiromašiti za 120 eura a ni on obogatiti, ti bi to skužio i ubuduće bi još više pazio, a on se više ne bi imao kome obratiti za pomoć odnosno popravak!

To je isto kao kad sam ja poslao lovu Draganu Radiću-**********, i čova mi poslao set od pa80, nit sempla, nit lupa, terce itd a ja fino dogovorio set za pa800, medjutim on se nije obogatio za tih 150eura, a ja sam ga lijepo prozvao na par foruma i drugi su se priključili i lijepo ga ocrnili, nisam zlonamjeran al nadam se da mu je posao na takav način pao i da će mu se obit o glavu!
Al jbg on je mene preveslao! :-)
Pozdrav