Pokaži Full Verziju : korg pa3x - problem sa Lower
srkiboj_zr
07.12.2011, 19:32
naime...kad udjem u RECORD i odradim neku izmenu na ritmu snimim ga i kad izadjem..string u levoj ruci LOWER pobrljavi totalno..svu harmioniju koju stisnem on zadrzava i ne pusta vec samo pravi zbrku..moram u gasis kljavu i ponovo je upaliti da bi sve proradilo kako treba..i tako jos uvek se nerviram...1.11 OS mi je instaliran
accordst
07.12.2011, 20:27
Dosta rijetko mi se to desi,al ne moraš gasiti klavijaturu zbog toga,prebaci na SOUND mode,a zatim se vrati u Style Play onda prestane
srkiboj_zr
07.12.2011, 23:19
jel to greska operativnog sistema? ili nesto drugo..
Instaliraj opet OS jer se to meni desavalo na starijim verzijama OS i sad na 1.11 nikada mi se vise ne desava!
srkiboj_zr
08.12.2011, 00:53
1.11 imam instaliran
probaj shift+stop kad to zaglavi a i ja bih ti preporucio ponovo OS da instalises,ja sam imo kamaru problema jer sam bio pogresno instaliso,sad je sve OK
1.11 imam instaliran
Instaliraj ga opet prijatelju jer ne moze da bit da je nema te probleme a ti daih imas sa istim OS-om!Opet ti ponavljam da sam prvi uzeo tu klavijatru i da sam imao takve probleme sa starim operativnim i kad sam instalirao novi nemam vise nikakvih bugova a i vec sam milion puta kucao o tome u temi Korg Pa3x!
dekiciric
08.12.2011, 11:15
Na starom dobrom Pa80 se taj problemcic resava jednostavnim pritiskom na Shift,drzis pritisnut i stisnes Start/Stop,mozda i kod velikog zmaja u tom zecu lezi grm ;)
Nece da se prekine tako nego mora da se prebaci Sound pa se vratis u Style play mode ali je to reseno na zadnjem operativnom sistemu!Samo nije lepo ucitan OS . . .
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.