Pokaži Full Verziju : Ritam Srca - O Sanja Sanja
Da li neko ima namjenski ritam, ili bar da preporuči ritam sličan originalu, jer nekako ne ide baš svaka rumba za ovu pjesmu.
ja koristim za ovu pjesmu rumbu..dobro se uklapa
samo na brejkovima namjestis na synchro stop i recimo ako ides iz g mola, ides Eb O F sanja Gm sanja i zadnje sanja ti je prva doba
samo na brejkovima namjestis na synchro stop i recimo ako ides iz g mola, ides Eb O F sanja Gm sanja i zadnje sanja ti je prva doba
Pokušavam je skinuti iz originala, A#mol, a da li bi možda mogla kakva rumba gdje ima pljeskanje u ritmu
mladenkom
07.11.2011, 09:16
Ima takva rumba negde u downloadu, sa ta tri pljeska u fill-in, e sad koja je ne znam, znam da je bila u nekom paketu ritmova za roland g seriju
Postovano sa mobilnog uređaja
Druze samo Rumbu vozi za tu pesmu i to u malo brzem tempu ( oko 120) i nema promasaja. I da .... nemoj da se maltretiras sa (# i b) sviraj iz Am i gotova stvar. ;)
Druze samo Rumbu vozi za tu pesmu i to u malo brzem tempu ( oko 120) i nema promasaja. I da .... nemoj da se maltretiras sa (# i b) sviraj iz Am i gotova stvar. ;)
Hehe druže moj, nije to za mene maltretiranje, ja uživam dok sviram, i ne mogu zamisliti sve pjesme da ih sviram samo u A molu :)
Ne mogu zamisliti pjesme bez crnih dirki ;)
Pa ti sviraj u Hm ..... ako ti je dosadan Am :) Salim se malo, ali stvarno mislim da nema potrebe da trazis ritam ili sta vise da pravis za tu pesmu.:confused: No kako god, i ako nadjes neki ritam za tu pesmu, voleo bih da ga cujem, jer mislim da nece biti daleko od klasicne Rumbe. ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.