Pokaži Full Verziju : Shure PGX 24B/Beta87A Mikrofon-Set
imam jedno pitanje mozda mi neko pomogne ????
koristi ovaj mikrofon Shure PGX 24B/Beta87A mnogo je jak kad su u pitanje male prostorije kafici barovi mali diskaci ali kad pevam u sportskim halama nema istog kvaliteta kad se udaljis od resivera katastrofa moze li se tu nesto uraditi dali su frekvencije u pitanji ili sta vec drugo svaki odgovor dobro doso pozdrav svima
Ako ti se to desava u svim vecim halama uzrok je preslab Sender za te vece udaljenosti. Ukoliko je to slucaj samo u jednoj odredjenoj hali onda postoji mogucnost da su u pitanju smetnje na tom podrucju u UHFu. Inace taj PGX2 sender je najmanji i najslabiji koji se uopste upotrebljava sa Beta 87A kapsulom. Cuda ne mozes od njega ocekivati.
hvala na odgovor imas li iskustvo koji bi bio dobar daljinac za velike prostorija kao sto su te sportske hale i veci prostori pozdrav
aleksandar72
05.10.2011, 21:57
PGX4 je stvarno predvidjen za "manje stvari",ali ipak bi trebao da imas dobru transmisiju signala u radiusu od ca.50m...a to nije malo!
Koji je frekfentni opseg resivera? 10 ili 30mV snaga transmisije?
Pozz
da ima RF izlazna snaga: 10 - 30 mW mnogo cudno ja nezna da li moze na drugi resiver da radi ovako kao mikrofon mnogo jaku cistinu daje
aleksandar72
06.10.2011, 22:22
Prijatelju to 10-30mW zavisi od frekfentnog opsega resivera!
524-542 MHz, 572-590 MHz, 736-754 MHz , 702-720 MHz ,800-820 MHz i 846-865 MHz
Koja od ovih?
da ima RF izlazna snaga: 10 - 30 mW mnogo cudno ja nezna da li moze na drugi resiver da radi ovako kao mikrofon mnogo jaku cistinu dajeEmile, receiver u tvom slucaju je manje kriv za los prijem na vecim udaljenostima, za to je daleko vise zaduzen sender koji ti se nalazi u mikrofonu. On je preslab za te velike hale. Trebalo bi da u normalnim uslovima "dobaci" i do 100 m po specifikacijama ali od toga baci pola u vodu pa ces doci, kako kaze Aca, na 50m ali i to zavisi od prostorije, pa i od broja gostiju i njihovog razmjestaja po hali, onda i od eventualnih stubova ako ih ima po sali, pa od strujnih instalacija koje ako nisu kvalitetno odradjene imaju preveliko elektromagnetno zracenje pa prave smetnje itd... U svakom slucaju taj PGX2 sender je, kako sam ti i napisao, najslabiji koji shure upotrebljava sa Betom. Prvi slijedeci bolji i jaci je SLX2 handheld sender sa Beta 87C kapsulom i SLX4 Receiverom ali mu je i cijena skoro dupla.
hvala puno na dodatnim odgovorima i preporukama pozdrav svima
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.